Jaarfacturen

Vanaf 1 september 2015 wijzigen we het facturatieproces. Voorheen werkte Yourhosting met jaarfacturen. Je ontving elk jaar op een vast moment (in je factuurmaand) je factuur voor het komende jaar. Op dat moment werd ook je contracttermijn verlengd. Bestelde je tussentijds producten, dan ontving je een factuur voor de maanden tot je factuurmaand. Vanaf je factuurmaand werden je nieuwste producten samen met je overige producten voor een jaar berekend.

Met het gewijzigde facturatieproces zorgen we ervoor dat je facturen weer gelijk lopen met de looptijd van je producten. Je ontvangt nu niet meer één jaarfactuur voor al je producten, maar een factuur per product voor de looptijd van dat product (maximaal één factuur per maand). Zo heb je beter inzicht in de looptijd en opzegtermijn van je producten.

Meer informatie over de gewijzigde facturatie vind je op www.yourhosting.nl/gewijzigdefacturatie

Factuurmaand

Per 1 september 2015 wijzigen wij ons facturatieproces. Hiermee vervalt je vaste factuurmaand. Voorheen was de maand waarin je ooit klant bent geworden je factuurmaand. Elk jaar ontving je in je factuurmaand een factuur voor het komende jaar. Werd je klant op 13 februari, dan was februari je factuurmaand en ontving je ieder jaar in februari je jaarfactuur.

Tussentijdse bestellingen

Als je tussentijds een product bijbestelde, ontving je een factuur voor de maanden tot je factuurmaand. Was je factuurmaand februari en bestelde je in oktober bijvoorbeeld een domeinnaam, dan werd deze domeinnaam gefactureerd tot februari. Vanaf februari betaalde je deze domeinnaam dan voor het aanstaande volledige jaar.

Meer informatie over de gewijzigde facturatie vind je op www.yourhosting.nl/gewijzigdefacturatie

Opzeggen van producten

Als je producten opzegt, ontvang je mogelijk een factuur met een verrekening van je domeinnamen. Dit is alleen het geval wanneer je klant bent geworden vóór 1 september 2015 én je meerdere producten in verschillende maanden hebt besteld. Meestal gaat deze verrekening om domeinnamen die je in het verleden in een andere maand dan je (voormalige) factuurmaand hebt besteld.

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2016

Live chat offline