Jaarfacturen

Yourhosting werkt met jaarfacturen. Je ontvangt elk jaar op een vast moment (in je factuurmaand) je factuur voor het komende jaar. Op dat moment wordt ook je contracttermijn verlengd.

Bestel je tussentijds producten, dan ontvang je een factuur voor de maanden tot je factuurmaand. Vanaf je factuurmaand worden je nieuwste producten samen met je overige producten voor een jaar berekend. Zo hebben al je producten dezelfde looptijd en hoef je maar één opzegtermijn aan te houden. Daarnaast beperken we het aantal facturen dat je van ons ontvangt.

Factuurmaand

De maand waarin je klant wordt is je factuurmaand. Je ontvangt je factuur voor het komende jaar elk jaar in je factuurmaand. Dus word je klant op 13 februari, dan is februari je factuurmaand en ontvang je in die maand voortaan je jaarfactuur.

Tussentijdse bestellingen

Als je tussentijds producten bestelt ontvang je een factuur tot je factuurmaand. Dus is je factuurmaand februari en bestel je in oktober een domeinnaam, dan wordt deze domeinnaam gefactureerd tot februari in plaats van voor een heel jaar. Vanaf februari betaal je deze domeinnaam dan voor het aanstaande volledige jaar.

Opzeggen van producten

Als je producten opzegt, ontvang je mogelijk een factuur met een verrekening van je domeinnamen. Meestal gaat dit om domeinnamen die je in het verleden in een andere maand dan je factuurmaand hebt besteld.

.nl-domeinnaam nu slechts € 1,- Direct bestellen
Volg ons op

Klantbeoordeling

Op basis van 665 stemmen

Wat ben ik goed geholpen door Tom van de helpdesk @Yourhosting Heel fijn als je meteen online de wijzigingen in een website kan doorvoeren!!
@yourhosting heeft me heel geduldig geholpen met het maken van een database/website kopie vandaag. Dank voor de fijne service!
Grote complimenten voor @Yourhosting ! Ben heel goed geholpen door jullie, mijn dag is weer goed :)
@Yourhosting levert weer eens goede dienst. Snelle reply op support mail, zelfs na 18:00. Mag gezegd worden.
@Yourhosting Uitstekend geholpen door helpdesk van yourhosting. Migratie naar rustiger server toegezegd. Onder de indruk van oplossing.
Had ik al gezegd hoe blij ik ben met de support van @Yourhosting Altijd vriendelijk, geduldig en behulpzaam! #MagGezegdWorden #ShareAll
#hoepubliceerikeenboek - stap 38: Koop hosting voor je website bij @Yourhosting #goedekwaliteit #vriendelijkeservice #gewoongoedgeregeld :o)
Een compliment voor @Yourhosting, zij leveren een service waar menig bedrijf nog iets van kan leren.
Yourhosting.nl is aan te raden. Snel, goede service en niet duur. @Yourhosting
Wow, hulde aan team @Yourhosting voor hulp bij verhuizing van http://www.plzant.nl . #blijmee #soepel
@Yourhosting Binnen een uur het probleem -dat ik zelf veroorzaakte- opgelost! Dat is service waar ik blij van word. Bedankt.
Vandaag een leuke verrassing van @Yourhosting... Bedankt voor de taart! Het heeft gesmaakt! :-)
Er wordt veel gemopperd over helpdesks en klantenservices, maar @Yourhosting heeft ECHT een heel goede klantenservice! #compliment
@JustJulesNL yourhosting, perfect voor het hosten van websites en goede service. Ben al jaren vaste klant daar. #yourhosting
@Yourhosting Complimenten voor jullie klantenservice. Vandaag 3 verschillende medewerkers gesproken. Correct, vriendelijk en servicegericht!
Super goeie gasten die van #yourhosting. En snel. Elke keer als ik iets heb weten ze meteen een oplossing of wat er aan de hand is.
Fijn als een Host (@Yourhosting) je goed, snel en vriendelijk helpt! Bedankt!!!
Algemene voorwaardenPrivacy policyDisclaimerCookie policyVacatures
Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2014
Heb je vragen?Stel je vraag aan Iris
Live chat offline
Ga naar supportpagina
Je bent op de supportpagina
Bel 0900-0309(€ 0,10 per minuut)