Jaarfacturen

Yourhosting werkt met jaarfacturen. Je ontvangt elk jaar op een vast moment (in je factuurmaand) je factuur voor het komende jaar. Op dat moment wordt ook je contracttermijn verlengd.

Bestel je tussentijds producten, dan ontvang je een factuur voor de maanden tot je factuurmaand. Vanaf je factuurmaand worden je nieuwste producten samen met je overige producten voor een jaar berekend. Zo hebben al je producten dezelfde looptijd en hoef je maar één opzegtermijn aan te houden. Daarnaast beperken we het aantal facturen dat je van ons ontvangt.

Factuurmaand

De maand waarin je klant wordt is je factuurmaand. Je ontvangt je factuur voor het komende jaar elk jaar in je factuurmaand. Dus word je klant op 13 februari, dan is februari je factuurmaand en ontvang je in die maand voortaan je jaarfactuur.

Tussentijdse bestellingen

Als je tussentijds producten bestelt ontvang je een factuur tot je factuurmaand. Dus is je factuurmaand februari en bestel je in oktober een domeinnaam, dan wordt deze domeinnaam gefactureerd tot februari in plaats van voor een heel jaar. Vanaf februari betaal je deze domeinnaam dan voor het aanstaande volledige jaar.

Opzeggen van producten

Als je producten opzegt, ontvang je mogelijk een factuur met een verrekening van je domeinnamen. Meestal gaat dit om domeinnamen die je in het verleden in een andere maand dan je factuurmaand hebt besteld.

Live chat offline