Betaalvoorkeuren

Yourhosting gaat zorgvuldig om met je gegevens. Verzoeken tot het aanpassen van gegevens kunnen wij vanuit beveiligings- en privacyoverwegingen dan ook niet voor je verwerken. Je kunt je gegevens natuurlijk zelf wel aanpassen in Mijn Account.

Je rekeningnummer wijzigen

Pas je rekeningnummer op de volgende manier eenvoudig aan:

• Log in op Mijn Account;
  • Ga naar ‘Mijn gegevens’;
  • Klik bij ‘Mijn betalingsgegevens’ achter je huidige betaalwijze op ‘Wijzig’;
  • Selecteer de betaalwijze 'Automatische incasso’, vul je IBAN in en klik op ‘Bewaar’.
  • Download vervolgens het machtigingsformulier en stuur deze ondertekend retour.

Betaal je met iDEAl, creditcard of bankoverschrijving dan slaan we je betalingsgegevens niet op.

Je betaalwijze aanpassen

Pas je betaalwijze op de volgende manier eenvoudig aan:

• Log in op Mijn Account;
  • Ga naar ‘Mijn facturen’;
  • Klik bij ‘’Betaalwijze’ achter je huidige betaalwijze op ‘(wijzig)’;
  • Kies je gewenste betaalwijze, vul indien nodig je gegevens in en klik op ‘Bewaar’.

Je ontvangstwijze aanpassen

Yourhosting e-mailt je factuur naar je. Je kunt hem daarnaast altijd inzien in Mijn Account. Wil je je factuur ook graag per post ontvangen? Pas je ontvangstwijze op de volgende manier eenvoudig aan:

• Log in op Mijn Account;
  • Ga naar ‘Mijn facturen’;
  • Klik bij ‘Ontvangstwijze’ achter je huidige ontvangstwijze op ‘(wijzig)’;
  • Kies je gewenste nieuwe ontvangstwijze en klik op ‘Bewaar’.

Sms-notificaties in- of uitschakelen

Wil je voortaan sms-notificaties ontvangen wanneer je factuur klaar staat, of juist geen sms-notificaties meer ontvangen? Pas dit op de volgende manier eenvoudig aan:

• Log in op Mijn Account;
  • Ga naar ‘Mijn facturen’;
  • Klik bij ‘Sms-notificaties’ op ‘(wijzig)’;
  • Maak je keuze in het dropdownmenu en klik op ‘Bewaar’.