Hoe pas ik het e-mailadres aan dat bij Yourhosting bekend is?

Wijzig je e-mailadres eenvoudig bij ‘Mijn gegevens’ in Mijn Account. Ben je het wachtwoord kwijt van Mijn Account, klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’. Vul je klantnummer en huidige e-mailadres in om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Werkt je huidige e-mailadres niet meer en ben je contactpersoon van je account, e-mail dan de volgende gegevens naar administratie@yourhosting.nl

• Klantnummer;
  • Kopie legitimatie (of scan/foto met je smartphone);
  • Gewenste e-mailadres.

We wijzigen je e-mailadres zo spoedig mogelijk en informeren je per e-mail over de status hiervan.