• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Gegevens wijzigen

Yourhosting gaat zorgvuldig om met je gegevens. Verzoeken tot het aanpassen van gegevens kunnen wij vanuit beveiligings- en privacyoverwegingen dan ook niet voor je verwerken. Je kunt je gegevens natuurlijk zelf wel aanpassen in Mijn Account.

Je post- en/of bezoekadres wijzigen

Pas je post- en/of bezoekadres op de volgende manier eenvoudig aan:

• Log in op Mijn Account;
  • Ga naar ‘Mijn gegevens’;
  • Klik bij ‘Mijn contactgegevens’ achter je contactgegevens op ‘Wijzig’;
  • Vul je nieuwe adresgegevens in en klik op ‘Bewaar’.

Je e-mailadres wijzigen

Pas je e-mailadres op de volgende manier eenvoudig aan:

• Log in op Mijn Account;
  • Ga naar ‘Mijn gegevens’;
  • Klik bij ‘Mijn contactgegevens’ achter je contactgegevens op ‘Wijzig’;
  • Vul je nieuwe e-mailadres in en klik op ‘Bewaar’.

Inlogproblemen Mijn Account

Heb je een account als particulier? E-mail de volgende gegevens naar administratie@yourhosting.nl:

• Klantnummer;
  • Kopie legitimatie (of scan/foto met je smartphone);
  • Gewenste e-mailadres.

Heb je een account voor een bedrijf? E-mail de volgende gegevens naar administratie@yourhosting.nl:

• Klantnummer;
  • Uittreksel Kamer van Koophandel van maximaal 6 maanden oud;
  • Gewenste e-mailadres.

We wijzigen je e-mailadres zo spoedig mogelijk en informeren je per e-mail over de status hiervan.

Je naam of de eigenaar wijzigen

Als je je naam aanpast, wordt de tenaamstelling van je domeinnaam bij de registrar aangepast. Omdat daar kosten aan verbonden zijn, raden we je aan om alleen je naam of eigenaar aan te passen als dat echt nodig is.

Pas je contactnaam op de volgende manier eenvoudig aan:

• Log in op Mijn Account;
  • Ga naar ‘Mijn gegevens’;
  • Klik bij ‘Mijn contactgegevens’ achter je contactgegevens op ‘Wijzig’;
  • Klik bij ‘Bedrijfsnaam/Persoonlijke gegevens’ op de button ‘Wijzigen’;
  • Vul je nieuwe gegevens in, ga akkoord met de overdrachtskosten en klik op ‘Bewaar’;
  • Ga naar je e-mail en open de e-mail die je zojuist van ons hebt ontvangen;
  • Print het overdrachtsformulier uit en stuur het ondertekend retour naar:

Zodra het overdrachtsformulier is verwerkt ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.

Je rekeningnummer wijzigen

Pas je rekeningnummer op de volgende manier eenvoudig aan:

• Log in op Mijn Account;
  • Ga naar ‘Mijn gegevens’;
  • Klik bij ‘Mijn betalingsgegevens’ achter je huidige betaalwijze op ‘Wijzig’;
  • Betaal je al via automatisch incasso, vul dan hier het juiste rekeningnummer in en klik op ‘Bewaar’. Betaal je momenteel nog via bankoverschrijving, selecteer dan eerst de betaalwijze ‘Automatische Incasso’ en vul je rekeningnummer in. Klik vervolgens op ‘Bewaar’.