SEPA en IBANSEPA

SEPA (Single Euro Payments Area) is een initiatief van de Europese Unie en de Europese banken. SEPA is de standaard voor alle eurobetalingen in Europa. Vanaf 1 augustus 2014 bestaan er geen verschillen meer tussen het binnenlandse en Europese betaalverkeer. Alle betaalproducten, zoals een overschrijving, acceptgiro en incasso, worden de komende jaren vervangen door producten die voldoen aan de regels voor SEPA.


IBAN

Voor overgang naar die uniforme betaalmarkt is het nodig dat we alle betaalrekeningen op dezelfde eenvoudige manier kunnen bereiken. Daarom heeft je bank je bankrekeningnummer aangevuld tot een IBAN (International Bank Account Number). Dit is een langer rekeningnummer dat deels bestaat uit je huidige nummer. Vanaf 1 februari gebruiken we alleen nog IBAN als rekeningnummer.


Wat verandert er voor jou?

Voor het betalen van je facturen bij Yourhosting verandert er niets. Betaal je met automatische incasso, dan incasseren wij vanaf 17 februari van je bankrekening met je IBAN. We zetten je oude incassomachtiging om naar een SEPA-machtiging. Hiermee verandert de weergave van je afschriften. Je ziet daar straks de volgende gegevens staan:

Naam incassant: Your Hosting B.V.
Incassant ID: NL83ZZZ341282610000
Kenmerk machtiging: je klantnummer

Voor meer vragen over SEPA of IBAN kun je bij je bank terecht.