Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Factuur na domeinnaam verhuizingVerhuizing naar een andere provider

Ook wanneer je je domeinnaam verhuist naar een andere provider, is het nodig dat je je contract met Yourhosting beëindigt via Mijn Account.

Kies in Mijn Account voor ‘Verhuizen’ om een opzegging en een verhuizing aan te vragen. Wij nemen je opzegging in behandeling zodra je factuur is betaald.


Opzegtermijn

Wil je producten voor een volgend jaar opzeggen, doe dat dan één maand voor ingang van het nieuwe contractsjaar. Een contractsjaar begint op de eerste dag van de factuurmaand. Ben je bijvoorbeeld in september klant geworden, dan is september je factuurmaand en is je uiterlijke opzegdatum 1 augustus.

Wanneer wij geen (tijdige) opzegging ontvangen, verlengen wij producten automatisch voor de periode van een jaar. Je kunt via Mijn Account een opzegging aanvragen waarmee je per volgend jaar opzegt.


Bevestiging van ontvangst

Wanneer wij een opzegging ontvangen, versturen wij hiervan altijd een bevestiging per e-mail naar het e-mailadres dat in ons systeem bekend is. Heb je deze e-mail na tien werkdagen nog niet ontvangen, neem dan contact op met onze administratie-afdeling om te controleren of je opzegging is ontvangen.