Haal meer uit je domeinnaam

Heb je alvast een domeinaam geregistreerd en staat deze op Alleen Registreren en ben je nu klaar om een hostingpakket toe te voegen? Met een hostingpakket heb je webruimte én e-mailruimte. Zo kun je dus een website maken en gelijk e-mailadressen koppelen aan je domeinnaam

Hostingpakket toevoegen aan je domeinnaam

In Mijn Account beheer je zelf je domeinna(a)m(en) en pakket(ten). Volg de onderstaande stappen om een hostingpakket toe te voegen aan een domeinnaam die nu op Alleen Registreren staat:

1. Bekijk welk shared hostingpakket bij jou past. Twijfel je? We denken graag met je mee!
  2. Log in op Mijn Account met je klantnummer en wachtwoord;
  3. Ga links naar 'Mijn producten';
  4. Klik op het pijltje achter de domeinnaam waar het om gaat;
  5. Scroll naar de blauwe balk 'Domeinnamen' en vink de domeinnaam aan waaraan je het pakket wilt toevoegen;
  6. Erachter lichten een paar opties op. Klik op 'Toevoegen aan nieuw pakket';
  7. Controleer de domeinnaam en selecteer het pakket dat je aan de domeinnaam wilt toevoegen;
  8. Volg de stappen in het scherm en rond de bestelling af.

Vervolgens kun je aan de slag met je domeinnaam! Bekijk onze veelgestelde websitevragen voor tips en inspiratie.

Ook handig:

Beveilig je website met een SSL-certificaat!