Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Als je gewenste domeinnaam bezet is


Als je op onze website een domeinnaam checkt dan staat de beschikbaarheid erachter. Staat achter de domeinnaam in het oranje blok 'Registreren', dan is de domeinnaam vrij en kunt je deze bij ons registreren! Voeg een hostingpakket of e-mailpakket toe om nog meer uit je domeinnaam te halen.


Domeinnaam bezet

Staat onder de checkbalk achter de domeinnaam in het witte blok de status 'Verhuizen'? Dan is de domeinnaam al vastgelegd, door jou of iemand anders. Je kunt de domeinnaam wel toevoegen aan je winkelmandje of account, omdat je zo een verhuizing aanvraagt. Om de verhuizing af te ronden heb je een verhuiscode nodig. Deze code kan alleen de huidige eigenaar opvragen bij de huidige registratiepartij.

Is de domeinnaam al van jou en staat deze bij een andere partij? Je verhuist je domeinnaam eenvoudig en snel naar Yourhosting. Kijk voor tips voor het verhuizen zonder downtime op onze supportpagina.


Alternatieve domeinnaam

Is je gewenste domeinnaam bezet, dan kun je kijken naar een alternatief:

  • Kijk ook of een andere extensie wel beschikbaar is. Wij bieden veel verschillende extensies aan. Niet alleen landextensies (.nl, .be, en veel meer) maar ook extensies die gelijk duidelijk maken wat voor een soort website het is (.shop, .photo, .guide en nog veel meer). Op onze domeinpagina vind je een overzicht van alle extensies.
  • Voeg een koppelteken toe in je domeinnaam, bijvoorbeeld tussen twee woorden. Misschien is deze versie nog wel beschikbaar?
  • Voeg een extra woord toe (bijvoorbeeld een plaatsnaam of een onderwerp) of verander de volgorde als het om meerdere woorden gaat.