Hoofddomeinnaam

Je hoofddomeinnaam is de domeinnaam waaraan je hosting- of e-mailpakket is gekoppeld. Je gebruikersnaam is ook gebaseerd op je hoofddomeinnaam.

Je hoofddomeinnaam is alleen verwerkt in je inloggegevens. Eenmaal ingelogd in Mijn Account of de Hostingmanager kun je alle overige domeinnamen die aan dit pakket zijn gekoppeld afzonderlijk van elkaar beheren.

Hoofddomeinnaam wijzigen

We wijzigen je hoofddomeinnaam door je pakket te verwijderen en een nieuw pakket aan te maken. Omdat al je instellingen, bestanden, e-mails en e-mailadressen daarbij verloren gaan, is het nodig dat je zelf alles overzet naar je nieuwe pakket.

Wijziging aanvragen

Verstuur je aanvraag via het supportformulier. Wil je extra tijd om je instellingen en bestanden over te zetten, geef dat dan duidelijk aan in je aanvraag. Je oude hostingpakket blijft in dat geval tien werkdagen naast je nieuwe hostingpakket bestaan en wordt daarna automatisch verwijderd.