Geld verdienen aan je domeinnaam via verkoop of advertenties met Sedo


Wil jij ook geld verdienen aan je domeinnamen? Zet dan eenvoudig via Sedo je domeinnamen te koop of verwijs je ze naar een advertentiepagina. Sedo is 's werelds grootste handelsplatform op het gebied van domeinnamen.

.NL-domeinnaam nu € 0,49

www.

Zet je domeinnamen te koop

Gebruik je je domeinnaam niet meer? In plaats van opzeggen kun je je domeinnaam ook bij Sedo te koop aanbieden. Je bepaalt zelf de verkoopprijs of je laat bezoekers een bod doen. Ook is er een veilingsmogelijkheid. Je domeinnaam te koop zetten? Meld je aan bij Sedo en zet via hun systeem je domeinnaam te koop. Misschien heeft jouw domeinnaam wel een interessante waarde? Op de website van Freevaluator kun je een geschatte waarde bekijken.


Verdien geld met je geparkeerde domeinnamen

Je kunt je domeinnamen ook doorlinken naar een commerciële Sedo-pagina met advertenties. Clicks op deze advertenties leveren je een vergoeding op. Zo kun je dus geld verdienen met je geparkeerde domeinnaam. Meld je aan bij Sedo en maak via hun systeem een parkeerpagina met advertenties aan. Wil je je domeinnaam doorlinken naar een andere website, ga dan naar Redirectbeheer in Mijn Account.