.tel veelgestelde vragen

Wat is een .tel-domeinnaam?

Je kunt op je .tel-domeinnaam persoonlijke of zakelijke contactinformatie opslaan, en deze (gedeeltelijk) beschikbaar maken voor bezoekers.

Is het mogelijk om een website te plaatsen op een .tel-domeinnaam?

Nee, dit is niet mogelijk. Op je .tel-domeinnaam wordt je contactinformatie op een uniforme manier weergegeven. Het is wel mogelijk om je website in de contactinformatie op je .tel-domeinnaam te vermelden, waardoor je bezoekers naar je website kunnen doorklikken. Klik hier voor een voorbeeld van een .tel-domeinnaam.

Hoe kan ik de contactinformatie op mijn .tel-domeinnaam aanpassen?

Nadat je je .tel-domeinnaam hebt geregistreerd, ontvang je via e-mail persoonlijke inloggegevens voor het Telhosting platform waar je je contactgegevens kunt toevoegen, bewerken of verwijderen. Je krijgt toegang tot dit platform met het DNS-/redirectservice dat je afneemt bij je .tel-domeinnaam. Probeer hier de .tel simulator.

Voor wie is registratie van .tel-domeinnamen bedoeld?

Voor iedereen die een .tel-domeinnaam wil hebben. tel wordt gezien als de nieuwe manier van communiceren. Er worden steeds meer applicaties ontwikkeld (voor bijvoorbeeld Voip, iPhone, Blackberry en Outlook) die het mogelijk maken om via .tel-domeinnamen contact met elkaar op te nemen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een .tel-domeinnaam registreren.

Ik wil niet al mijn gegevens op internet zetten, kan ik een gedeelte afsluiten?

Voor particulieren is privacy soms erg belangrijk. Daarom kun je bepaalde informatie afschermen en deze alleen zichtbaar maken voor contactpersonen die je toestemming hebt gegeven.

Waarom heb ik een DNS-/redirectservice nodig?

Om de inhoud van je .tel-domeinnaam te beheren heb je een DNS-/redirectservice nodig. Je beheert je .tel-domeinnaam via een speciaal systeem dat is ontwikkeld door Telnic (de leverancier van .tel-domeinnamen).

Heb ik een DNS-/redirectservice nodig bij .tel-domeinnamen bij een Medium-pakket of hoger?

Ja, ook dan heb je een DNS-/redirectservice nodig. Alleen een hostingpakket is dus niet voldoende.

Is een DNS-/redirectservice bij een .tel-domeinnaam gratis bij een Medium-pakket of hoger?

Nee. Je kunt je .tel-domeinnaam niet toevoegen aan je hostingpakket. Om je .tel-domeinnaam te beheren neem je een aparte DNS-/redirectservice af. Je hebt al een DNS-/redirectservice voor € 0,50 per maand.

Klik hier om terug te gaan naar de pagina over over .tel-domeinnamen

.nl-domeinnaam nu slechts € 1,- Direct bestellen
Volg ons op

Klantbeoordeling

Op basis van 665 stemmen

Wat ben ik goed geholpen door Tom van de helpdesk @Yourhosting Heel fijn als je meteen online de wijzigingen in een website kan doorvoeren!!
@yourhosting heeft me heel geduldig geholpen met het maken van een database/website kopie vandaag. Dank voor de fijne service!
Grote complimenten voor @Yourhosting ! Ben heel goed geholpen door jullie, mijn dag is weer goed :)
@Yourhosting levert weer eens goede dienst. Snelle reply op support mail, zelfs na 18:00. Mag gezegd worden.
@Yourhosting Uitstekend geholpen door helpdesk van yourhosting. Migratie naar rustiger server toegezegd. Onder de indruk van oplossing.
Had ik al gezegd hoe blij ik ben met de support van @Yourhosting Altijd vriendelijk, geduldig en behulpzaam! #MagGezegdWorden #ShareAll
#hoepubliceerikeenboek - stap 38: Koop hosting voor je website bij @Yourhosting #goedekwaliteit #vriendelijkeservice #gewoongoedgeregeld :o)
Een compliment voor @Yourhosting, zij leveren een service waar menig bedrijf nog iets van kan leren.
Yourhosting.nl is aan te raden. Snel, goede service en niet duur. @Yourhosting
Wow, hulde aan team @Yourhosting voor hulp bij verhuizing van http://www.plzant.nl . #blijmee #soepel
@Yourhosting Binnen een uur het probleem -dat ik zelf veroorzaakte- opgelost! Dat is service waar ik blij van word. Bedankt.
Vandaag een leuke verrassing van @Yourhosting... Bedankt voor de taart! Het heeft gesmaakt! :-)
Er wordt veel gemopperd over helpdesks en klantenservices, maar @Yourhosting heeft ECHT een heel goede klantenservice! #compliment
@JustJulesNL yourhosting, perfect voor het hosten van websites en goede service. Ben al jaren vaste klant daar. #yourhosting
@Yourhosting Complimenten voor jullie klantenservice. Vandaag 3 verschillende medewerkers gesproken. Correct, vriendelijk en servicegericht!
Super goeie gasten die van #yourhosting. En snel. Elke keer als ik iets heb weten ze meteen een oplossing of wat er aan de hand is.
Fijn als een Host (@Yourhosting) je goed, snel en vriendelijk helpt! Bedankt!!!
Algemene voorwaardenPrivacy policyDisclaimerCookie policyVacatures
Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2014
Heb je vragen?Stel je vraag aan Iris
Live chat offline
Ga naar supportpagina
Je bent op de supportpagina
Bel 0900-0309(€ 0,10 per minuut)