• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Producten toevoegen aan je account

Ga naar Mijn Account. Onder 'Mijn producten' voeg je eenvoudig producten toe aan je pakket. Kies 'Domeinnamen' om een extra domeinnaam aan je (hosting)pakket toe te voegen. Kies voor 'Extra producten' om een extra product (zoals een MySQL-database) aan je hostingpakket toe te voegen.

Domeinnamen

• Check of je domeinnaam nog vrij is. Registreer je domeinnaam. De domeinnaam zit nu in je winkelmandje. Je kunt meerdere domeinnamen in je winkelmandje plaatsen;
  • Kies vervolgens of je de domeinnaam aan een bestaand of aan een nieuw pakket wilt koppelen en klik op 'Ga verder'.
  • Bevestig je bestelling. De domeinna(a)m(en) worden direct voor je geregistreerd.

Extra producten

• Selecteer uit de lijst met extra producten het gewenste extra product en klik op 'Ga verder';
  • Bevestig je bestelling en klik op 'Verstuur';
  • Je bestelling wordt door onze helpdesk per e-mail bevestigd.