Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support, altijd bereikbaar
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Verkozen tot de snelste webhoster

Domeinnamen verhuizen per type


Zie ook: Domeinnaam verhuizen zonder downtime


Verhuizen .nl-domeinnamen

Voor het verhuizen van .nl-domeinnamen hebben wij je verhuiscode (token) nodig. Deze vraag je op bij je huidige hostingprovider. Je kunt de verhuiscode invullen in Mijn Account onder 'Mijn producten'.


Verhuizen .com-, .net-, .org-, .info- en .biz-domeinnamen

Voor de verhuizing van .com-, .net-, .org-, .info- en .biz-domeinnamen hebben wij ook een verhuiscode (Auth.code of EPP-code) nodig. Deze vraag je op bij je huidige hostingprovider en vul je in tijdens het bestelproces. Let erop dat je provider een eventuele registrar lock verwijdert voordat je de verhuizing aanvraagt.

Tijdens de verhuizing ontvangen de registrant contact en de administrative contact een e-mailbericht met het verzoek akkoord te gaan met de verhuizing. De kans bestaat dat je provider zichzelf als registrant contact of administrative contact heeft opgegeven. Hierdoor ontvangen zij de e-mail en jij niet. Neem daarom voor de zekerheid van tevoren contact op met je provider.

Als je een .com, .net, .org, .info of .biz-domeinnaam hebt geregistreerd, duurt het 60 dagen voordat je deze mag verhuizen.

Werkt de oude provider niet voldoende mee?

  1. Controleer via de whois of je als eigenaar en/of admin contact vermeld staat.
  2. Controleer wie je registrar of sponsoring registrar is.
  3. Neem contact op met je registrar of sponsoring registrar, zij zijn verplicht je te helpen.
  4. Verzoek hen de juiste e-mailadressen in te stellen bij registrant en admin contact.
  5. Verzoek hen de domeinnaam vrij te geven voor verhuizing.
  6. Verzoek hen je (eventueel) de verhuiscode (Auth ID) toe te sturen.
  7. Neem contact met ons op zodra je deze informatie ontvangen hebt.

Verhuizen .be-domeinnamen

Voor het verhuizen van .be-domeinnamen hebben wij je verhuiscode (auth. code of EPP-code) nodig.

Via onze webshop vraag je de verhuizing van je .be-domeinnaam aan. Voeg je domeinnaam toe in je winkelmandje en rond je bestelling af. Hiermee is de verhuizing gestart. De registry van de .be-domeinnamen (DNS.be) stuurt nu de verhuiscode naar het e-mailadres van de .be-domeinnaam, zoals deze in de whois staat. In deze e-mail vind je de verhuiscode en een link naar de registrar waar wij onze domeinnamen registreren: Realtime Register. Klik op de link en voer de verhuiscode in. De verhuizing is binnen 30 minuten verwerkt en afgerond.


Verhuizen .eu-domeinnamen

Voor het verhuizen van .eu-domeinnamen hebben wij je verhuiscode (of EPP-code) nodig. Deze vraag je op bij je huidige hostingprovider en geef je na je bestelling aan ons door via Mijn Account. Onder 'Mijn producten' in Mijn Account zie je wat de status is van de verhuizing naar Yourhosting. Hier voeg je eenvoudig je verhuiscode toe.


Quarantaine .nl-, .eu-, .be-domeinnamen

Je kunt je domeinnaam uit quarantaine verhuizen naar Yourhosting. Aan het uit quarantaine halen van een domeinnaam zijn kosten verbonden die per extensie verschillen. Wil je een domeinnaam uit quarantaine halen? Neem dan contact met ons op, we ondersteunen je hier graag bij.

Meer over domeinnamen in quarantaine


Verhuizen .nu-domeinnamen

Je .nu-domeinnaam verhuis je snel en eenvoudig naar Yourhosting met een verhuiscode.

Draag je een .nu-domeinnaam over op een andere naam of wijzigt de tenaamstelling van de .nu-domeinnaam, dan kost dat € 28,93 per domeinnaam. Voor het overdragen is het nodig dat je een paar formulieren invult. Deze sturen wij je na het starten van de overdracht per e-mail toe.


Verhuizen .co.uk- / .uk- / .org.uk-domeinnamen

Een verhuizing van een .UK-domeinnaam (zoals .co.uk of .org.uk) gaat net wat anders dan bij de meeste extensies; namelijk met een IPS-tag. Wil je een .UK-domeinnaam naar ons verhuizen, volg dan de onderstaande stappen:

  1. Vraag je .co.uk-domeinnaam.uk-domeinnaam of .org.uk-domeinnaam bij ons aan;
  2. Stuur ons een supportformulier vanuit je Mijn Account voor de IPS-TAG;
  3. Geef die IPS-TAG door aan de huidige provider. De huidige provider past dit aan in de WHOIS-informatie van je domeinnaam, zodat je je .co.uk-domeinnaam naar ons kunt verhuizen.

Wil je een .UK-domeinnaam van ons weg verhuizen, dan vraag je de IPS-tag bij de nieuwe partij op en geef je deze aan ons door via een supportformulier.

 

Verhuis je een andere extensie? Wij kijken graag voor je na welke procedure er voor jouw extensie geldt.

 

Verhuis jouw domeinnamen naar Yourhosting

www.