• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Problemen met afzenderadres

Als je webmail- of Outlook-gebruiker bent, kan het voorkomen dat je 'user01' of 'user02' in je e-mailadres ziet staan. Om dit op te lossen doe je het volgende:

1. E-mail via Outlook

Vul bij 'Reply to' en 'Reply adres' een afzendere-mailadres en een een reply to-e-mailadres in. De ontvangers van je e-mail krijgen dan dat adres als afzendere-mailadres te zien.

2. E-mail via Webmail

Via de webmail worden e-mailberichten standaard verstuurd met het afzenderadres login01@domeinnaam .nl. Om dit adres te wijzigen log je in op je webmail en ga je naar 'Opties'. Onder 'Persoonlijke informatie' vul je eenvoudig al je gegevens is.