Problemen met afzenderadres

Als je webmail- of Outlook-gebruiker bent, kan het voorkomen dat je 'user01' of 'user02' in je e-mailadres ziet staan. Om dit op te lossen doe je het volgende:

E-mail via Outlook

Vul bij 'Reply to' en 'Reply adres' een afzendere-mailadres en een een reply to-e-mailadres in. De ontvangers van je e-mail krijgen dan dat adres als afzendere-mailadres te zien.

E-mail via Webmail

Via de webmail worden e-mailberichten standaard verstuurd met het afzenderadres login01@domeinnaam .nl. Om dit adres te wijzigen log je in op je webmail en ga je naar 'Opties'. Onder 'Persoonlijke informatie' vul je eenvoudig al je gegevens is.

Bestel nu je E-mail 2-pakket voor slechts € 4.50 p/mnd

• 6 GB e-mailruimte
  • 60 mailboxen

Bestel