• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Beperking catch all e-mail adressen

Met een spamfilter voorkom je spam in je e-mailbox. Toch is dit niet altijd voldoende. Daarom raden wij het gebruik van catch all e-mail af.

Wat is catch all?

Het catch all e-mailadres zorgt ervoor dat alle e-mail voor je domeinnaam bij je wordt afgeleverd, ongeacht welke karakters er voor het apenstaartje staan. Spammers maken hier op grote schaal misbruik van. Gebruik je een catch all e-mailadres, dan is je domeinnaam het enige wat spammers van je nodig hebben om spam naar je te sturen. Alle e-mail @uwdomeinnaam komt namelijk bij je aan.

Maak e-mailaliassen aan

Gebruik je een catch all e-mail, dan vragen wij je om alle e-mailaliassen - het gedeelte voor het apenstaartje - waarop je e-mail ontvangt, aan te maken in je Hostingmanager. Bij Yourhosting maak je onbeperkt e-mailaliassen aan. Een e-mailbericht aan een niet bestaande e-mailalias wordt dan direct teruggestuurd aan de zender (gebounced) en bereikt je e-mailbox niet.

Let op: heb je meerdere domeinnamen? Controleer dan per domeinnaam of je catch all e-mailadres actief is. Log in op Mijn Account en klik door naar de Hostingmanager. Selecteer linksboven in het scherm de domeinnaam en klik in het menu op 'E-mailadressen'.

catchall emailadres in de emailadressen lijst

Het catch all e-mailadres staat in de e-mailadressenlijst in je Hostingmanager. Standaard is het catch all e-mailadres uitgeschakeld.

Voordeel

Je ontvangt aanzienlijk minder spam in je mailbox, je kunt je e-mail sneller ophalen en je e-mailbox is minder snel vol.

Vragen?

Heb je nog vragen over catch all e-mail? Stel ze dan via het supportformulier.

Catch-all uitzetten

Wil je catch-all uitzetten en je e-mail correct instellen?

Ook handig

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018