E-mailafzender in webmail aanpassen

E-mail die je via je webmail verstuurt, heeft standaard de volgende afzender: login01@domeinnaam.nl. Volg onderstaande stappen om de afzendergegevens van je e-mailadres in te stellen.

1. Log in op de webmail;
  2. Klik rechts bovenin op ‘Instellingen’;
  3. Kies onder het Yourhosting-logo het tabblad ‘Identiteiten’;
  4. Selecteer in de linker kolom de identiteit die je wilt aanpassen;
  5. Pas rechts de afzendergegevens aan (Naam, Organisatie). Vul bij ‘E-mail’ het e-mailadres in dat je in de Hostingmanager hebt aangemaakt. Dit e-mailadres eindigt op je domeinnaam.
  6. Je kunt hier ook een ondertekening instellen. De ondertekening komt onder elke e-mail te staan die je via de webmail verstuurt voor dit e-mailadres.
  7. Sla de wijziging op.

Bestel nu je E-mail 2-pakket voor slechts € 4.50 p/mnd

• 6 GB e-mailruimte
  • 60 mailboxen

Bestel