E-mailheaders opvragen bij Yourhosting

In de e-mailheaders staat de route die je e-mail heeft gemaakt. Bij sommige e-mailproblemen vragen wij om de headers van het e-mailbericht. Zo kunnen we zien waar het probleem ligt. Hieronder lees je hoe je de e-mailheaders opvraagt in jouw e-mailprogramma.

Inhoudsopgave

Webmail

• Log in op de webmail van Yourhosting.
  • Open de mail waar het om gaat.
  • Klik rechts bovenin op ‘meer’.
  • Klik op ‘Toon bron’.
  • Boven het bericht zie je de e-mailheaders staan.

Outlook 2019/2021

• Open Outlook 2016/2019 op je computer.
  • Dubbelklik op de e-mail waar het om gaat.
  • Ga naar 'Bestand' en ga vervolgens naar ‘Eigenschappen’
  • Bij ‘Internetheaders’ zie je de e-mailheaders van dit bericht staan.

Apple Mail

• Open Apple Mail op je computer.
  • Selecteer de e-mail waar het om gaat (open het bericht niet).
  • Klik op ‘Weergave’, selecteer ‘Bericht’ en selecteer ‘Bronversie’.
  • Je ziet nu de e-mailheaders staan.

Outlook voor Mac

• Open Outlook op je computer.
  • Selecteer de e-mail waar het om gaat (open het bericht niet).
  • Klik met de rechtermuisknop op het e-mailbericht.
  • Klik vervolgens op ‘Bron weergeven’.
  • Je ziet nu de e-mailheaders van dit bericht staan.

Gmail

• Open Gmail op je apparaat.
  • Klik de e-mail open waar het om gaat.
  • Klik rechts bovenin op de drie puntjes om meer opties van dit bericht te zien.
  • Kies vervolgens voor ‘Origineel weergeven’.
  • Je ziet nu het oorspronkelijke bericht met daaronder alle e-mailheaders.

Hotmail/Outlook Live

• Open Hotmail/ Outlook Live op je apparaat.
  • Klik de e-mail open waar het om gaat.
  • Klik rechts bovenin op de drie puntjes om meer opties van dit bericht te zien.
  • Kies vervolgens voor ‘Bron van bericht weergeven’.
  • Je ziet nu alle e-mailheaders van dit bericht staan.

Ook handig:

D
Dmitri is the author of this solution article.