Inloggen op webmail of e-mail

Bij een e-mailpakket of hostingpakket kun je via onze webmail interface gebruikmaken van je eigen webmail. Hiermee kun je overal ter wereld je e-mail ontvangen en versturen met je eigen e-mailadres.

Inloggen op webmail

Log in op je webmail met de volgende gegevens:

• Gebruikersnaam: Je gebruikersnaam bevat 2 cijfers en vind je in de Hostingmanager bij ‘E-mailconfiguratie’.
  • Wachtwoord: Ben je je wachtwoord vergeten? Maak een nieuwe aan in de Hostingmanager bij
    ‘E-mailwachtwoorden’.
  • Server: Vul hier serverX.firstfind.nl in, vervang X door je eigen servernummer. Deze staat in Mijn Account bij ‘Mijn gegevens’ achter ‘FTP-server’.

Wachtwoord kwijt

Volg onderstaande stappen om je wachtwoord te resetten:

• Log in op Mijn Account;
  • Klik door naar de Hostingmanager;
  • Ga naar ‘E-mailwachtwoorden’;
  • Selecteer de e-mailbox waarvan je het wachtwoord wilt resetten;
  • Stel een nieuw wachtwoord in.

Meer over het instellen van je e-mailadres

Andere problemen met inloggen op e-mail of webmail

Controleer of de volgende tips werken:

• Zet je virusscanner, firewall of internet security helemaal uit. Bepaalde internet security tools in veel virusscanners laten geen cookies toe;
  • Controleer je Internet Explorer-instellingen. Zet 'Privacy' op ’normaal niveau’ en 'Beveiliging' op ‘standaard niveau’;
  • Controleer of je de juiste e-mailgebruikersnaam (die twee cijfers bevat) gebruikt. Je vindt je e-mailgebruikersnaam bij ‘E-mailconfiguratie’ in de Hostingmanager.
  • Verwijst je domeinnaam naar een andere website, log dan in met de servernaam van Yourhosting serverX.firstfind.nl. Vervang X door het nummer van de server waar je pakket op staat. Je vindt je servernummer onder 'Mijn gegevens' in Mijn Account.

Ondervind je nog steeds hinder bij het inloggen op je e-mail? Neem dan contact op met onze servicedesk.

Bestel nu je E-mail 2-pakket voor slechts € 4.50 p/mnd

• 6 GB e-mailruimte
  • 60 mailboxen

Bestel