• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

E-mail instellen op een smartphone

E-mail instellen op je smartphone? Hieronder vind je welke gegevens je nodig hebt.

POP3 of IMAP

Je kunt bij het instellen van je e-mail op je smartphone kiezen voor POP3 of IMAP. We adviseren je altijd te kiezen voor IMAP omdat je daarmee je e-mail vanaf meerdere apparaten (zowel computer als telefoon) kunt benaderen.

Benodigde gegevens

E-mailgebruikersnaam: De gebruikersnaam die twee cijfers bevat. Je vindt je e-mailgebruikersnaam bij ‘E-mailconfiguratie’ in de Hostingmanager.

E-mailwachtwoord: Het wachtwoord dat je bij ‘E-mailconfiguratie’ in de Hostingmanager hebt aangemaakt.

Inkomende mailserver (POP/IMAP): Je domeinnaam.nl of serverX.firstfind.nl (vervang X voor uw servernummer).

Uitgaande mailserver (SMTP): De server van je internetprovider. Je kunt ook een Uitgaande mailserver afnemen bij Yourhosting.

(Video)handleidingen

Gebruik deze handleidingen bij het maken of wijzigen van instellingen op je smartphone:

Wachtwoord kwijt

Volg onderstaande stappen om je wachtwoord te resetten in Hostingmanager:

• Ga naar ‘E-mailwachtwoorden’;
  • Selecteer de e-mailbox waarvan je het wachtwoord wilt resetten;
  • Stel een nieuw wachtwoord in.