Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

E-mail virusscanner


Alle inkomende e-mail die wij verwerken wordt gescand op virussen. Onze virusscanners draaien op een mailcluster apart van de servers. Je e-mail wordt voordat het in je e-mailbox wordt afgeleverd gescand op virussen. Bevat je e-mail een virus, dan wordt hij niet bij je afgeleverd. In plaats daarvan ontvang je een bericht van de virusscanner met een beschrijving van de e-mail en afzender.

E-mailberichten die zijn onderschept door de virusscanner blijven tijdelijk bewaard. Mocht je de e-mail alsnog op eigen risico willen ontvangen, dan is dat binnen een periode van maximaal 30 dagen mogelijk.


Virusscanning configuratie

Onze virusscanners zijn gebaseerd op AMaViS en NOD32. AMaViS verwerkt inkomende e-mails en bijlagen naar de virusscanner, NOD32 scant de e-mails en bijlagen op virussen. NOD32 is het beste antivirussysteem voor Linux-e-mailservers. De algoritmen van de NOD32-scanmachine leveren de beste detectiesnelheid en scantijden.


Waarom een virusscan voor een Linux-e-mailserver?

De meeste virussen werken niet op Linux omdat ze zijn geschreven voor Windows. De e-mail die via onze server wordt verstuurd en ontvangen komt echter van, en gaat naar Windows-computers. Om die reden scannen we alle e-mailberichten en bijlagen op virussen voordat deze naar je computer worden verstuurd.

.nl-domeinnaam met gratis website nu slechts € 1,-

www.

Bestel nu je E-mail 2-pakket voor slechts  p/mnd

6 GB e-mailruimte
60 mailboxen