• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Quick Start Guide: ProPlus

Stap 1

Met Office 365 ProPlus kun je online gebruik maken van de laatste versie van Office Online, maar ook voor vijf apparaten Office 2016 inclusief Microsoft Access downloaden en installeren. Daarnaast heb je 1 TB opslagruimte met OneDrive.

Om Office Online te gebruiken, koppel je de licentie aan een gebruiker. Heb je een eigen domeinnaam? Deze kun je koppelen aan Office 365.

Log in via portal.office.com. Als je voor de eerste keer inlogt, zal je direct een nieuw wachtwoord moeten aanmaken. Dit wachtwoord moet minimaal acht tekens bevatten met minimaal één hoofdletter, één kleine letter en één cijfer.

Selecteer in het menu ‘Beheer’ en ga naar het beheercentrum van Office 365.

Volgende stap

Stap 2

Klik op 'Gebuikers' en selecteer ‘Actieve gebruikers’.

Volgende stap

Stap 3

 

Selecteer hier de gebruiker waar je de licentie aan wilt koppelen. Klik achter ‘Productlicenties’ op ‘Bewerken’

Volgende stap

Stap 4

Indien nodig, selecteer de locatie. Hieronder zie je de actieve licenties. Zet de gewenste licentie ‘Aan’ door het schuifje om te zetten.

Volgende stap

Stap 6

Log in via portal.office.com met je gebruikersnaam en wachtwoord. Let op dat deze gebruiker gekoppeld is aan je Office 365-licentie. Klik rechts bovenin op de knop 'Office 2016 installeren'.

Een download start. Zodra de download klaar is kun je de installatie starten. Volg hiervoor de instructies die het pop-upscherm staan. Je ziet een installer van Office. Deze bereidt de installatie voor en zet vervolgens automatisch de laatste versie van Office op je pc.

Volgende stap

Stap 7

Als de installatie klaar is, kun je direct aan de slag met Office 2016.

Met de Office 365 ProPlus-licentie mag je Office 2016 op vijf verschillende apparaten installeren.  Log hiervoor met je andere apparaat in via portal.office.com. Je kunt vervolgens ‘Office 2016 installeren’ selecteren. Zo wordt op dit apparaat Office 2016 automatisch geïnstalleerd.

Je kunt Office 2016 ook makkelijk op je telefoon of tablet gebruiken. Download via de Appstore, Playstore of Windows Store de Office-apps. Als je deze apps start, vraagt de app om in te loggen met een Microsoft-account. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord die je gekoppeld hebt aan je Office 365-licentie.

We bieden naast deze handleiding geen inhoudelijke support op deze software. Wilt u meer ondersteuning? Met Teamviewer voeren wij de installatie tegen een vast tarief voor u uit.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018