Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support via telefoon en chat
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Live support via telefoon en chat

Domeinnaam naar een ander pakket verplaatsen

Bij Yourhosting kun je meer pakketten op een account (klantnummer) plaatsen. Heb je meer pakketten, dan kies je bij een nieuwe registratie zelf bij welk bestaand pakket de domeinnaam hoort.

Domeinnaam verplaatsen

In Mijn Account beheer je zelf je domeinna(a)m(en) en pakket(ten). Volg de onderstaande stappen om je domeinnamen te verplaatsen naar een ander pakket. Let op, alleen bij de DNS-/redirectbundel en het Premium + pakket is het mogelijk om meerdere domeinnamen onder één pakket te plaatsen. Voor alle andere pakketten geldt één domeinnaam per pakket.

1. Log in op Mijn Account met je klantnummer en wachtwoord;
  2. Ga links naar 'Mijn producten';
  3. Klik op het pijltje achter het pakket waar de domeinnaam nu onder valt;
  4. Scroll naar de blauwe balk 'Domeinnamen' en vink de domeinnaam aan die je wilt verplaatsen;
  5. Erachter lichten een paar opties op. Klik op 'Toevoegen aan een bestaand pakket' of ‘Naar gratis DNS-/Redirectbundel ’;
  6. Controleer de domeinnaam en selecteer het pakket waar je de domeinnaam heen wilt;
  7. Klik op 'Opslaan' om de domeinnaam defintief te verplaatsen.

Vervallen van domeinnaaminstellingen

Bij het verplaatsen van een domeinnaam naar een ander pakket, komen de instellingen van de betreffende domeinnaam te vervallen. Het is daarom nodig dat je je instellingen en eventuele bestanden zelf terugplaatst zodra je domeinnaam op je andere pakket staat. De instellingen van overige domeinnamen blijven ongewijzigd. Heb je hier hulp bij nodig? Onze webmasters helpen je graag via de Webmasterservice.

Ander klantnummer

Wil je een domeinnaam verplaatsen naar een pakket op een ander account (klantnummer)? Gebruik dan het stappenplan voor het aanvragen van een interne overdracht.