Domeinnaam naar een ander pakket verplaatsen


Bij Yourhosting kun je meer pakketten op een account (klantnummer) plaatsen. Heb je meer pakketten, dan vallen nieuwe domeinnamen die je registreert onder het pakket dat je kiest.

Wil je desondanks een domeinnaam verplaatsen naar een ander pakket binnen je account, omdat ze bijvoorbeeld bij elkaar horen en je dat makkelijker vindt om te beheren? Vraag dit dan eenvoudig aan via het supportformulier.


Aanvragen

Stuur je verzoek met het supportformulier via ‘Support’ in Mijn Account. Vermeld in je bericht om welke domeinnaam en welk gewenste pakket het gaat, en geef aan dat je akkoord gaat met het vervallen van je huidige domeinnaaminstellingen.


Vervallen van domeinnaaminstellingen

Wij verplaatsen je domeinnaam naar je andere pakket. De instellingen op de betreffende domeinnaam komen hiermee te vervallen. Het is daarom nodig dat je je instellingen en eventuele bestanden zelf terugplaatst zodra je domeinnaam op je andere pakket staat. De instellingen van overige domeinnamen blijven ongewijzigd.


Ander klantnummer

Wil je een domeinnaam verplaatsen naar een pakket op een ander account (klantnummer)? Gebruik dan deze procedure voor het aanvragen van een interne overdracht.