Cronjobs / scripts geautomatiseerd uitvoeren

Mijn Account en klik op 'Hostingmanager'.

Met cronjobs voer je op gezette tijden geautomatiseerd een script uit.

Lees meer over cronjobs

Cronjob op je account (oude versie):

Cronjobs zijn beschikbaar vanaf het Extra Small-pakket. Upgrade daarom eventueel eerst je pakket via Mijn Account.

Vraag cronjobs aan via het supportformulier en vermeld hierbij:

• de locatie van het uit te voeren script;
  • een korte omschrijving van wat het script doet;
  • de tijdstippen waarop je het script wilt uitvoeren.

Wij beoordelen je aanvraag op eventuele belasting van de server en stellen bij goedkeuring de cronjob voor je in.

Wij stellen tot vijf cronjobs gratis voor je in. Je kunt ook eenvoudig extra cronjobs bestellen via 'Mijn producten' in Mijn Account. Heb je een VPS-pakket, dan is het aanvragen en wijzigen van cronjobs helemaal gratis.

Met cronjobs voer je op gezette tijden geautomatiseerd een script uit.

Lees meer over cronjobs

Cronjob op je account (nieuwe versie):

Cronjobs zijn beschikbaar vanaf het Extra Small-pakket. Upgrade daarom eventueel eerst je pakket via Mijn Account.

Een cronjob stel je in vanuit de Hostingmanager.  In het rechter menu klik je op ‘Cronjobs’. Hier kun je vervolgens een nieuwe taak toevoegen of een bestaande taak wijzigen. Kies voor één van beide opties om je gewenste taak in te plannen.

Zodra je klikt op ‘Nu uitvoeren’, wordt de taak direct uitgevoerd als test. De volgende taken worden daarna wel op de ingeroosterde tijdstippen uitgevoerd. Als je klikt op ‘OK’, wordt direct de ingeroosterde tijdstippen aangehouden.

.NL-domeinnaam met gratis website nu slechts € 1.-