Hoe maak ik (meerdere) FTP-gebruikers aan?

Via 'FTP-gebruikers' in je Hostingmanager maak je eenvoudig meerdere FTP-gebruikers aan. Klik op 'Nieuwe FTP-gebruiker' om een extra FTP-gebruiker toe te voegen.

Upgrade voor meer gebruikers

Wil je meer gebruikers toevoegen maar zit je aan het maximum aantal gebruikers? Via Mijn Account voeg je nieuwe FTP-gebruikers toe of upgrade je naar een groter pakket met meer FTP-gebruikers. Vanaf het Medium-pakket is het aantal FTP-gebruikers onbeperkt.

Gelimiteerd toegang

Wil je dat een FTP-gebruiker alleen toegang heeft tot een bepaalde map? Selecteer dan bij 'Homedirectory' de map waar deze gebruiker toegang tot heeft.