• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

MySQL-hosting – MySQL-databases

MySQL is een internetgerelateerd databasesysteem dat veel gebruikt wordt in combinatie met PHP. SQL is de taal die wordt gebruikt om de database op te bouwen. Een MySQL-database beheer je via phpMyAdmin in je Hostingmanager. Ook via Secure SSH (telnet) beheer je je MySQL-database.

MySQL in je hostingpakket

Vanaf het Extra Small-pakket is MySQL standaard inbegrepen. Wil je meer MySQL-databases gebruiken, dan kun je twee dingen doen:

  1. Voeg een MySQL-database toe aan je hostingpakket. Een MySQL-database kost € 30.00 per jaar. Vijf kosten € 35.00 per jaar en voor tien betaal je € 45.00
  2. Upgrade naar een groter pakket. Het Small-pakket heeft twee MySQL-databases inbegrepen en kost € 7.00 per maand. Via Mijn Account upgrade je eenvoudig naar een groter hostingpakket.

MySQL-back-ups

Wij bewaren gecomprimeerde full-back-ups op diverse fallback-servers. Bij een eventuele storing of dataverlies kunnen we die dan voor je terugplaatsen. De kosten voor het openen en decomprimeren van deze back-up en het filteren en terugplaatsen van je bestanden, bedragen € 150.00 per incident.

Je kunt ook zelf een back-up maken van je MySQL-database door in te loggen met Secure SSH - Telnet. Deze back-up wordt in je root directory geplaatst.

Automatische MySQL-back-up naar je eigen FTP-folders*

     
Back-upabonnement* Kosten per jaar Benodigde vrije ruimte
één keer per dag 150.00 10 x databaseformaat
één keer per week 100.00 5 x databaseformaat
één keer per maand 60.00 2 x databaseformaat

*De voorwaarde voor een back-upscript op maat is dat je voldoende ruimte op je hostingpakket beschikbaar hebt. Voor een dagelijkse back-up heb je tienmaal het formaat van je database aan vrije ruimte op je pakket nodig. Via FTP-quota in je Hostingmanager zie je hoeveel ruimte er nog vrij is.

Interesse? Je vraagt het back-upabonnement eenvoudig aan via het supportformulier.

Ook handig

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018