MySQL-hosting – MySQL-databases


MySQL is een internetgerelateerd databasesysteem dat veel gebruikt wordt in combinatie met PHP. SQL is de taal die wordt gebruikt om de database op te bouwen. Een MySQL-database beheer je via phpMyAdmin in je Hostingmanager. Ook via Secure SSH (telnet) beheer je je MySQL-database.


MySQL in je hostingpakket

Vanaf het Extra Small-pakket is MySQL standaard inbegrepen. Wil je meer MySQL-databases gebruiken, dan kun je twee dingen doen:

  1. Voeg een MySQL-database toe aan je hostingpakket. Eén extra MySQL-database kost € 30.- per jaar. Vijf kosten € 35.- per jaar en voor tien betaal je € 45.-
  2. Upgrade naar een groter pakket. Het Small-pakket heeft twee MySQL-databases inbegrepen en kost € 7.75 per maand. Via Mijn Account upgrade je eenvoudig naar een groter hostingpakket.

MySQL-back-ups

Wij bewaren gecomprimeerde full-back-ups op diverse fallback-servers. Bij een eventuele storing of dataverlies kunnen we die dan voor je terugplaatsen. De kosten voor het openen en decomprimeren van deze back-up en het filteren en terugplaatsen van je bestanden, bedragen € 150.- per incident.

Je kunt ook zelf een back-up maken van je MySQL-database door in te loggen met Secure SSH - Telnet. Deze back-up wordt in je root directory geplaatst.


Automatische MySQL-back-up naar je eigen FTP-folders

Back-upabonnement* Kosten per jaar Benodigde vrije ruimte
één keer per dag

€ 150.00

10 x databaseformaat
één keer per week

€ 100.00

5 x databaseformaat
één keer per maand

€ 60.00

2 x databaseformaat

*De voorwaarde voor een back-upscript op maat is dat je voldoende ruimte op je hostingpakket beschikbaar hebt. Voor een dagelijkse back-up heb je tienmaal het formaat van je database aan vrije ruimte op je pakket nodig. Via FTP-quota in je Hostingmanager zie je hoeveel ruimte er nog vrij is.

Interesse? Je vraagt het back-upabonnement eenvoudig aan via het supportformulier.