• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Pakket upgraden

Meer dataverkeer, webruimte, e-mailboxen of MySQL-databases nodig? Upgrade eenvoudig naar een groter pakket via Mijn Account. Ook een DNS-/redirectservice of e-mailpakket kun je op deze manier naar een hostingpakket upgraden. Binnen een uur na je upgrade beschik je al over je extra ruimte en functionaliteiten!

Volg onderstaande stappen om je pakket te upgraden:

• Log in op Mijn Account;
  • Ga naar 'Mijn producten';
  • Heb je meerdere pakketten? Klik dan achter het pakket dat je wilt upgraden op ‘Ga naar pakketpagina’. Heb je één pakket, dan ga je automatisch naar je pakketpagina;
  • Klik bij je pakket op 'Upgraden';
  • Kies naar welk pakket je wilt upgraden. Aan de rechterkant van de pagina zie je zowel de specificaties van je huidige pakket als van het pakket dat je selecteert;
  • Kies of je je upgrade per direct wilt uitvoeren, of vanaf je eerstvolgende contractstermijn;
  • Klik op ‘Upgrade’ om je aanvraag af te ronden.