• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Welke PHP-versie ondersteunt Yourhosting?

PHP is een veelgebruikte scriptingtaal op internet. Bij Yourhosting werk je met de meest stabiele versie, momenteel is dat PHP5. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We wachten daarom altijd met het installeren van de nieuwste versie totdat deze goed is getest.

Wil je weten hoe de PHP-configuratie er op je eigen account uitziet? Maak dan het bestand info.PHP aan met deze code er in:

<? phpinfo(); ?>

Bezoek vervolgens de pagina http://www.uwdomein.nl/info.php en bekijk daar de PHP-configuratie.