• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

phpMyAdmin voor MySQL

Je beheert je MySQL-database via de Hostingmanager. Nadat je bent ingelogd in Mijn Account, klik je door naar de Hostingmanager. Met je MySQL-gegevens log je vervolgens in op phpMyAdmin om je online database eenvoudig te beheren.

Beveiligde hosting van je MySQL-database

Beheer de MySQL-database via 'MySQL-beheer' in de Hostingmanager. Stel hier je MySQL-wachtwoord in. Je MySQL-databasegebruikersnaam is gelijk aan je FTP-gebruikersnaam.

phpMyAdmin-versie

Yourhosting maakt gebruik van de laatste stabiele versie van phpMyAdmin. Bekijk welke versie wij momenteel draaien.

Wachtwoord instellen

Heb je nog geen wachtwoord ingesteld voor de database? Dit doe je in de Hostingmanager onder ‘MySQL-beheer’. Ben je je wachtwoord vergeten, dan wijzig je die eenvoudig via ‘MySQL-beheer’.