phpMyAdmin voor MySQL

Mijn Account en klik op 'Hostingmanager'.

Je beheert je MySQL-database via de Hostingmanager. Nadat je bent ingelogd in Mijn Account, klik je door naar de Hostingmanager. Met je MySQL-gegevens log je vervolgens in op phpMyAdmin om je online database eenvoudig te beheren.

Beveiligde hosting van je MySQL-database

Beheer de MySQL-database via 'MySQL-beheer' in de Hostingmanager. Stel hier je MySQL-wachtwoord in. Je MySQL-databasegebruikersnaam is gelijk aan je FTP-gebruikersnaam.

phpMyAdmin-versie

Yourhosting maakt gebruik van de laatste stabiele versie van phpMyAdmin.

Wachtwoord instellen

Heb je nog geen wachtwoord ingesteld voor de database? Dit doe je in de Hostingmanager onder ‘MySQL-beheer’. Ben je je wachtwoord vergeten, dan wijzig je die eenvoudig via ‘MySQL-beheer’.

Nieuwe hostingmanager

Je beheert je MySQL-database via de Hostingmanager. Nadat je bent ingelogd in Mijn Account, klik je door naar de Hostingmanager. Klik op ‘Database’ en vervolgens op ‘phpMyAdmin’ om je online database te beheren.

phpMyAdmin-versie

Yourhosting maakt gebruik van de laatste stabiele versie van phpMyAdmin. Bekijk welke versie wij momenteel draaien.

Wachtwoord instellen

Ben je jouw wachtwoord vergeten of wil je deze aanpassen, dan wijzig je deze eenvoudig bij ‘Databases’, in de Hostingmanager. Klik daar rechts boven op ‘gebruikersbeheer’ en daarna op de database waar je een nieuw wachtwoord voor in wilt stellen. Op de volgende pagina stel je vervolgens een nieuw wachtwoord in.

Instructievideo: Aanmaken database + gebruiker

.nl-domeinnaam met gratis website nu slechts € 1.-