Hoe gebruik ik SSH op mijn hostingpakket?

Yourhosting biedt op haar servers Shell Access aan. Met deze uitgebreide SSH-toegang heb je toegang tot de BASH-omgeving. Via bepaalde commando’s kun je commando’s uitvoeren om je account te beheren. Enkele voordelen van een uitgebreide SSH-toegang zijn:

• Bestanden kopiëren via het beveiligde SCP-protocol;
  • Gebruikmaken van je favoriete tekstverwerker (bijvoorbeeld vi of nano);
  • Diverse software als rsync, svn en git;
  • Back-up tools zoals zip en tar;
  • De meeste BASH-commando's zijn aanwezig.

Heb je interesse in deze uitgebreide Shell Access-toegang? Voor maar 2.50 per maand maak je hier gebruik van. Log in op Mijn Account en selecteer het pakket waaraan je SSH wilt toevoegen. Klik onderaan de pagina, onder ‘Extra producten’ op ‘Toevoegen’ en voeg Shell Access toe aan je pakket.