Hostingmanager

De Hostingmanager is het onderdeel in Mijn Account waar je alle technische instellingen voor je website, hosting, e-mail en domeinnamen beheert. Log in op Mijn Account voor toegang tot je Hostingmanager. Beheert iemand anders je website, dan kan hij rechtstreeks inloggen op de Hostingmanager.

Je vindt hier diverse scripts en tools voor je website en kunt er bijvoorbeeld back-ups maken. Ontdek ook de vele configuratiemogelijkheden voor meerdere domeinnamen of websites op één hostingpakket.

Account

Support en contact Snel antwoord op je vragen
Wachtwoordenbeheer Wijzig het wachtwoord van je FTP-account
DNS-beheer Pas DNS-records aan (A, MX, C-Name, etc)
Domeinnaambeheer Maak extra mappen aan voor diverse websites (Linux-hosting)
MySQL-beheer Gebruik Phpmyadmin voor beheer van je MySQL-database(s)
WS_FTP Upload eenvoudig bestanden van je computer naar je website
FTP-toegang Geef aan welke FTP-gebruiker vanaf welk IP-adres verbinding mag maken

Website beheer

Instellingen
Statistieken Bekijk je statistieken en controleer je dataverkeer
Schijfruimte Bekijk hoeveel schijfruimte je gebruikt
Bestandsbeheer & editor Online FTP-manager en code-editor
Directory beveiliging Beveilig mappen in je account met een inlognaam en wachtwoord
FTP-gebruikers Maak meerdere FTP-gebruikers aan voor je account

Website content

Formgenerator Maak eenvoudig online contactformulieren voor op je website
Handige links Handige links voor het maken van je website
Software-installaties
Installeer eenvoudig het softwarepakket waarmee je je website wilt bouwen

Backup

Website back-up Maak of plaats een extra back-up
MySQL-backup Maak een backup van je MySQL-databases

E-mail

Webmail Overal ter wereld je e-mail ontvangen en versturen
Spamfilter Beheer eenvoudig je spamfilters
E-mail configuratie Beheer je technische e-mailinstellingen
E-mailwachtwoorden Wijzig per e-mailaccount het wachtwoord
Afwezigheidsberichten Stel per e-mailaccount een afwezigheidsbericht in
E-mailruimte Stel per e-mailbox je schijfruimte in

Screenshots

Onderstaande screenshots geven een indruk van de Hostingmanager.

welkom hostingmanager
Het welkomstscherm van de Hostingmanager.
e-mail configuratie hostingmanager
Beheer je technische instellingen voor je e-mail.
websitestatistieken hostingmanager
Bekijk je websitestatistieken.
formgenerator hostingmanager
Maak online contactformulieren voor je website

Inloggen

Beheer de technische instellingen van je website, hosting, e-mail en domeinnamen.

.nl-domeinnaam met gratis website nu slechts € 1.-