Hostingmanager

Mijn Account en klik op 'Hostingmanager'.

Oude versie:

De Hostingmanager is het onderdeel in Mijn Account waar je alle technische instellingen voor je website, hosting, e-mail en domeinnamen beheert. Log in op Mijn Account voor toegang tot je Hostingmanager. Beheert iemand anders je website, dan kan hij rechtstreeks inloggen op de Hostingmanager.

Je vindt hier diverse scripts en tools voor je website en kunt er bijvoorbeeld back-ups maken. Ontdek ook de vele configuratiemogelijkheden voor meerdere domeinnamen of websites op één hostingpakket.

Account

Support en contactSnel antwoord op je vragen
WachtwoordenbeheerWijzig het wachtwoord van je FTP-account
DNS-beheerPas DNS-records aan (A, MX, C-Name, etc)
DomeinnaambeheerMaak extra mappen aan voor diverse websites (Linux-hosting)
MySQL-beheerGebruik Phpmyadmin voor beheer van je MySQL-database(s)
WS_FTPUpload eenvoudig bestanden van je computer naar je website
FTP-toegangGeef aan welke FTP-gebruiker vanaf welk IP-adres verbinding mag maken

Website beheer

Instellingen
StatistiekenBekijk je statistieken en controleer je dataverkeer
SchijfruimteBekijk hoeveel schijfruimte je gebruikt
Bestandsbeheer & editorOnline FTP-manager en code-editor
Directory beveiligingBeveilig mappen in je account met een inlognaam en wachtwoord
FTP-gebruikersMaak meerdere FTP-gebruikers aan voor je account

Website content

FormgeneratorMaak eenvoudig online contactformulieren voor op je website
Handige linksHandige links voor het maken van je website
Software-installaties
Installeer eenvoudig het softwarepakket waarmee je je website wilt bouwen

Backup

Website back-upMaak of plaats een extra back-up
MySQL-backupMaak een backup van je MySQL-databases

E-mail

WebmailOveral ter wereld je e-mail ontvangen en versturen
SpamfilterBeheer eenvoudig je spamfilters
E-mail configuratieBeheer je technische e-mailinstellingen
E-mailwachtwoordenWijzig per e-mailaccount het wachtwoord
AfwezigheidsberichtenStel per e-mailaccount een afwezigheidsbericht in
E-mailruimteStel per e-mailbox je schijfruimte in

Screenshots

Onderstaande screenshots geven een indruk van de Hostingmanager.

welkom hostingmanager
Het welkomstscherm van de Hostingmanager.
e-mail configuratie hostingmanager
Beheer je technische instellingen voor je e-mail.
websitestatistieken hostingmanager
Bekijk je websitestatistieken.
formgenerator hostingmanager
Maak online contactformulieren voor je website

Inloggen

Beheer de technische instellingen van je website, hosting, e-mail en domeinnamen.

De Hostingmanager is het onderdeel in Mijn Account waar je alle technische instellingen voor je website, hosting, e-mail en domeinnamen beheert. Log in op Mijn Account voor toegang tot je Hostingmanager. Beheert iemand anders je website, dan kan hij rechtstreeks inloggen op de Hostingmanager.

Je vindt hier diverse scripts en tools voor je website en kunt er bijvoorbeeld back-ups maken. Ontdek ook de vele configuratiemogelijkheden voor meerdere domeinnamen of websites op één hostingpakket.

De mogelijkheden in de Hostingmanager: nieuwe versie

Website en domeinnamen

Hier vind je een overzicht van je pakket en de (sub)domeinnamen. Je kunt hier je websites instellen en beheren. Ook vind je hier handige linkjes naar onder andere het Supportformulier en de DNS- en redirectbeheer.

Mail

Beheer hier je e-mailadressen en je e-mailinstellingen

Software installaties

Installeer eenvoudig het softwarepakket waarmee je je website wilt bouwen.

Bestanden

Beheer je bestanden die op de server staan.

Databases

Creëer en/of verwijder hier een database. Ook maak je hier een back-up van je database(s)

Statistieken

Bekijk je statistieken en controleer je dataverkeer

Gebruikers

Rollen aan gebruikers toewijzen om hen toegang te geven tot toepassingen en diensten die binnen uw account worden gehost.

Account

Deze pagina geeft gedetailleerde informatie over de toewijzing van middelen, hostingopties en rechten voor de bewerkingen die je volgens de voorwaarden van jouw abonnement in de Hostingmanager kunt uitvoeren.

WordPress

Hier beheer je jouw WordPress installatie.

.nl-domeinnaam met gratis website nu slechts € 1.-