• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Inloggen op Mijn Account

Via Mijn Account beheer je al je producten en gegevens. Daarnaast kun je er facturen betalen en doorklikken naar de Hostingmanager, waar je alle technische instellingen beheert voor je website, hosting, e-mail en domeinnamen.

Inloggen op Mijn Account

Log in op Mijn Account met de volgende gegevens:

• Je klantnummer of gebruikersnaam;
  • Je wachtwoord.

Inloggegevens aanpassen

Pas je gebruikersnaam of wachtwoord eenvoudig aan via ‘Mijn gegevens’ in Mijn Account.

Inloggegevens kwijt

Ben je je inloggegevens kwijt, volg onderstaande stappen om je wachtwoord te resetten via de inlogpagina:

• Klik op 'Wachtwoord vergeten?';
  • Vul je klantnummer en e-mailadres in en klik op ‘Aanvragen’;
  • Volg de instructies in de e-mail die je ontvangt.

Is je e-mailadres gewijzigd?

Heb je een account als particulier? E-mail de volgende gegevens naar administratie@yourhosting.nl:

• Klantnummer;
  • Kopie legitimatie (of scan/foto met je smartphone);
  • Gewenste e-mailadres.

Heb je een account voor een bedrijf? E-mail de volgende gegevens naar administratie@yourhosting.nl:

• Klantnummer;
  • Uittreksel Kamer van Koophandel van maximaal 6 maanden oud;
  • Gewenste e-mailadres.

We wijzigen je e-mailadres zo spoedig mogelijk en informeren je per e-mail over de status hiervan.

Zodra je e-mailadres is aangepast, kun je de stappen om je wachtwoord te resetten opnieuw doorlopen.

Problemen met inloggen

Controleer of de volgende tips werken:

• Zet je virusscanner, firewall of internet security helemaal uit. Bepaalde internet security tools in veel virusscanners laten geen cookies toe;
  • Controleer je Internet Explorer-instellingen. Zet 'Privacy' op ’normaal niveau’ en 'Beveiliging' op ‘standaard niveau’;
  • Controleer of je de juiste gegevens gebruikt. Je wachtwoord heb je gekozen bij de activering van je account. Je kunt daarnaast altijd je klantnummer als gebruikersnaam invullen. Je klantnummer staat het vermeld op je facturen en in je bevestigingse-mail.

Lukt het nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Meer over inloggen