Exchange e-mail instellen op telefoon of tablet

Er zijn veel apps beschikbaar om je e-mail, agenda, taken en contractpersonen van je Exchange e-mailadres te gebruiken op je telefoon/tablet. Apple en Android apparaten leveren een standaardapp. Microsoft biedt de e-mailapp Microsoft Outlook. Via de Google Play Store (Android) of de Appstore (Apple) kun je deze downloaden en installeren.

Op de supportpagina van Microsoft lees je hoe je je e-mailadres instelt. Helaas wordt het gebruik van gedeelde postvakken momenteel niet ondersteunt op telefoon/tablet. Microsoft voegt in de toekomst deze functionaliteit toe aan de Outlook App. Wel kun je de Outlook Web App openen op je mobiel/tablet door naar https://outlook.office.com te gaan.