Exchange e-mail instellen op telefoon of tablet

Er zijn veel apps beschikbaar om je e-mail, agenda, taken en contractpersonen van je Exchange e-mailadres te gebruiken op je telefoon/tablet. Apple en Android apparaten leveren een standaardapp. Microsoft biedt de e-mailapp Microsoft Outlook. Wij adviseren het gebruik van de Microsoft Outlook voor IOS of Microsoft Outlook voor Android
Dit is de enige app die het gebruik van gedeelde postvakken ondersteunt op telefoons en tablets.