Hoe log ik in op de beheeromgeving van Office 365?

Je logt in met je gebruikersnaam en wachtwoord via https://portal.office.com. Je inloggegevens staan in de activeringsmail die je van ons hebt ontvangen nadat je je bestelling hebt geplaatst.

Wat doe ik als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Ben je je wachtwoord van de beheeromgeving kwijt of vergeten? Ga dan naar https://portal.office.com en klik op 'Hebt u geen toegang tot het account?'. Doorloop de stappen om toegang te krijgen tot je account.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Je wijzigt je wachtwoord in de beheeromgeving van Office 365.

• Log in via https://portal.office.com
  • Klik rechts bovenin op het tandwiel
  • Klik op 'Instellingen' ('Settings') en daarna op 'Wijzig uw wachtwoord' ('Change Password')

Waar vind ik mijn inloggegevens?

De inloggegevens voor je beheeromgeving van Office 365 hebben we je per e-mail gestuurd nadat je je bestelling hebt geplaatst.