• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Hoe log ik in op de beheeromgeving van Office 365?

Bekijk de video: Inloggen in het beheercentrum van Office 365

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord als gebruiker?

Bekijk de video: Hoe wijzig ik mijn wachtwoord als gebruiker

Of volg onderstaande stappen:

Ben je je wachtwoord van de beheeromgeving kwijt of vergeten? Ga dan naar https://portal.office.com en klik op 'Hebt u geen toegang tot het account?'. Doorloop de stappen om toegang te krijgen tot je account.

Hoe wijzig ik wachtwoorden als beheerder?

Bekijk de video: Hoe wijzig ik wachtwoorden als beheerder

Of volg onderstaande stappen:

Je wijzigt je wachtwoord in de beheeromgeving van Office 365.

• Log in via https://portal.office.com
  • Klik rechts bovenin op het tandwiel
  • Klik op 'Instellingen' ('Settings') en daarna op 'Wijzig uw wachtwoord' ('Change Password')

Waar vind ik mijn inloggegevens?

De inloggegevens voor je beheeromgeving van Office 365 hebben we je per e-mail gestuurd nadat je je bestelling hebt geplaatst.