Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support, altijd bereikbaar
Verkozen tot de snelste webhoster

Inloggen in Microsoft Office 365

Hoe log ik in op de beheeromgeving van Microsoft 365?

Bekijk de video: Inloggen in het beheercentrum van Microsoft 365

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord als gebruiker?

Bekijk de video: Hoe wijzig ik mijn wachtwoord als gebruiker

Of volg onderstaande stappen:

Ben je je wachtwoord van de beheeromgeving kwijt of vergeten? Ga dan naar https://portal.office.com en klik op 'Hebt u geen toegang tot het account?'. Doorloop de stappen om toegang te krijgen tot je account.

Hoe wijzig ik wachtwoorden als beheerder?

Bekijk de video: Hoe wijzig ik wachtwoorden als beheerder

Of volg onderstaande stappen:

Je wijzigt je wachtwoord in de beheeromgeving van Microsoft 365.

• Log in via https://portal.office.com
  • Klik rechts bovenin op het tandwiel
  • Klik op 'Instellingen' ('Settings') en daarna op 'Wijzig uw wachtwoord' ('Change Password')

Waar vind ik mijn inloggegevens?

De inloggegevens voor je beheeromgeving van Microsoft (Office) 365 hebben we je per e-mail gestuurd nadat je je bestelling hebt geplaatst.