E-mail instellen op de Outlook App op telefoon en tablet

De Outlook-app is de ideale e-mailapp om je e-mail te beheren op iPhones, iPads en Android-apparaten. Deze app kun je gratis downloaden via de Apple Store of via de Play Store.
Nadat je de app geïnstalleerd hebt volg je de volgende stappen om je persoonlijke Exchange e-mailadres in te stellen:

Outlook app op Android-apparaten

1. Start de Outlook-app;
  2. Klik op ‘Aan de slag’;
  3. Type het e-mailadres in en klik op ‘Doorgaan’;
  4. Voer het wachtwoord in en klik op ‘Aanmelden’;
  5. Voeg eventueel nog een ander persoonlijk adres toe of klik op ‘Misschien later’;
  6. Bekijk de instructies op het scherm;
  7. Het e-mailadres is ingesteld.

Wil je een extra  e-mailadres toevoegen aan de Outlook-app, klik dan links boven in de app op de drie streepjes en vervolgens links in het menu op het + teken. Kies nu wat voor soort e-mailadres je wilt toevoegen (persoonlijk e-mailadres of gedeeld postvak).

Outlook app op Apple-apparaten

1. Start de Outlook-app;
  2. Klik op ‘Add Account’;
  3. Type het e-mailadres in en klik op ‘Doorgaan’;
  4. Voer het wachtwoord in en klik op ‘Aanmelden’;
  5. Voeg eventueel nog een ander persoonlijk adres toe of klik op ‘Misschien later’;
  6. Bekijk de instructies op het scherm;
  7. Het e-mailadres is ingesteld.

Wil je een extra  e-mailadres toevoegen aan de Outlook-app, klik dan links boven in de app op het icoontje naast 'Postvak In' en vervolgens links in het menu op het + teken. Kies nu wat voor soort e-mailadres je wilt toevoegen (persoonlijk e-mailadres of gedeeld postvak).