Outlook voor Exchange e-mail

Outlook is een gemakkelijk e-mailprogramma voor het bekijken en beheren van je Exchange e-mailadres. In de Microsoft 365-software vind je zowel Outlook voor Windows als Outlook voor Mac. Hieronder vind je een aantal handige links voorhet beheren van je exchange e-mailadres in Outlook.

Outlook voor Windows

Outlook voor Mac

Ervaar je problemen in Outlook met het Exchange e-mailadres dat je bij ons hebt, dan helpen wij je graag. Neem dan contact met ons op.

Heb je geen exchange e-mailadres maar wil je wel Outlook voor Mac gebruiken, volg dan onze handleiding voor het instellen van e-mail uit je e-mail- of hostingpakket.