Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support, altijd bereikbaar
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Verkozen tot de snelste webhoster

Verhuis je Microsoft 365-licentie naar YourhostingHoe verhuis ik mijn bestaande licentie naar Yourhosting?

Om ons te autoriseren, gebruik je een Microsoft-account waarop je beheerrechten hebt. Autoriseer ons en stuur ons vervolgens een supportformulier. Kies in het supportformulier het onderwerp 'Microsoft'. Geef in het bericht aan dat je ons hebt geautoriseerd en hierbij de gebruikersnaam door waarmee je ons hebt geautoriseerd. Wij koppelen vervolgens je Microsoft 365-omgeving aan je klantnummer. Heb je nog geen klantnummer bij ons, maak dan eerst een account bij ons aan.

Na onze reactie bestel je op onze website de gewenste licenties. De licenties worden na verwerking van je betaling toegevoegd aan je Microsoft-tenant (omgeving). Je kunt de oude licenties bij de andere provider hierna opzeggen.


Behoud ik mijn instellingen als ik mijn licentie verhuis naar Yourhosting?

Als je bij ons hetzelfde type licentie afneemt als voorheen blijven alle instellingen ongewijzigd.


Zijn er extra kosten verbonden aan het verhuizen van mijn licentie naar Yourhosting?

Je betaalt alleen de kosten voor de nieuwe licenties bij Yourhosting. De oude licenties bij je huidige provider kun je daarna opzeggen. Wij brengen niets in rekening voor het autoriseren van uw account.


Hoe snel kan ik na de verhuizing aan de slag met mijn account?

Wanneer je je huidige Microsoft licenties verhuist naar Yourhosting, krijg je geen nieuw account. Wij nemen het beheer van je huidige account over. Dat betekent dat je te allen tijde aan de slag kunt met je account.