• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Nieuws

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van nieuwe producten, acties en actualiteiten binnen de IT.

Let op: spookfacturen in omloop

7 maart 2018

Momenteel zijn er meerdere bedrijven die spookfacturen of aanbiedingen vermomd als factuur versturen van domeinnamen die bij Yourhosting geregistreerd zijn. Dit is spam en we adviseren je hier niet op in te gaan. 

NL Domeinhost
Dit bedrijf verstuurt facturen voor domeinnamen inclusief een DNS-/redirectservice met het verzoek de factuur binnen 14 dagen te voldoen. Ga hier niet op in en klik niet op eventuele links in de e-mail. 

Toevoeging in Algemene voorwaarden

21 februari 2018

We hebben onze Algemene voorwaarden aangevuld met een artikel waarin we uitleggen hoe we omgaan met het maken van back-ups. Je vindt de toevoeging in paragraaf 2.3. 

> Lees onze Algemene voorwaarden 

Lek in Intel-processoren: wat betekent het voor jou?

5 januari 2018

We kunnen ons voorstellen dat je naar aanleiding van het nieuws over de lekken in de Intel-processoren vragen hebt. Wat betekent het bijvoorbeeld voor jou en voor de diensten die je bij Yourhosting hebt? Op onze statuspagina geven we regelmatig updates over de status van werkzaamheden die we uitvoeren naar aanleiding van deze lekken. 

We hebben een blog geschreven waarin we uitleggen wat de lekken inhouden en wat ze voor jou betekenen, zo ben je weer helemaal op de hoogte.

> Lees het blog over de Intel-lekken

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018