• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Nieuws

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van nieuwe producten, acties en actualiteiten binnen de IT.

Toevoeging in Algemene voorwaarden

21 februari 2018

We hebben onze Algemene voorwaarden aangevuld met een artikel waarin we uitleggen hoe we omgaan met het maken van back-ups. Je vindt de toevoeging in paragraaf 2.3. 

> Lees onze Algemene voorwaarden 

Lek in Intel-processoren: wat betekent het voor jou?

5 januari 2018

We kunnen ons voorstellen dat je naar aanleiding van het nieuws over de lekken in de Intel-processoren vragen hebt. Wat betekent het bijvoorbeeld voor jou en voor de diensten die je bij Yourhosting hebt? Op onze statuspagina geven we regelmatig updates over de status van werkzaamheden die we uitvoeren naar aanleiding van deze lekken. 

We hebben een blog geschreven waarin we uitleggen wat de lekken inhouden en wat ze voor jou betekenen, zo ben je weer helemaal op de hoogte.

> Lees het blog over de Intel-lekken

Lek in processoren Intel

4 januari 2018

De afgelopen dagen is duidelijk geworden dat er een ernstig lek in vrijwel alle Intel-processoren zit. De informatie rondom dit lek en hoe deze op te lossen is, is op dit moment nog summier. We zijn aan het inventariseren wat de consequenties van dit lek zijn en welke maatregelen we mogelijk moeten treffen om dit probleem op te lossen.

Updates over het lek geven we op onze statuspagina. Check deze regelmatig voor het laatste nieuws. Meer informatie over de lekken in de Intel-processoren die de namen 'Meltdown' en 'Spectre' hebben gekregen, is te vinden op https://meltdownattack.com. Of lees meer over de achtergrond van het lek in het bericht op NU.nl

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018