• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Nieuws

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van nieuwe producten, acties en actualiteiten binnen de IT.

Verminderen risico dataverlies met gratis back-up Acronis Backup Online

19 maart 2018

Als een van de grootste hostingproviders van Nederland ziet Yourhosting het als haar verantwoordelijkheid klanten de mogelijkheid te bieden om op eenvoudige wijze goede back-ups te kunnen maken. Acronis en Yourhosting stellen nu gratis Acronis Backup Online Pro met 1 gigabyte opslagruimte beschikbaar. Yourhosting is de eerste Acronis-partner in Nederland die het gratis abonnement aanbiedt om een computer, laptop, tablet, smartphone, server, database en website mee te back-uppen. Daarnaast controleert Acronis Backup Online Pro actief op ransomware. Een gedetecteerde aanval wordt daarmee direct gestopt.

> Lees het volledige persbericht

Let op: spookfacturen in omloop

7 maart 2018

Momenteel zijn er meerdere bedrijven die spookfacturen of aanbiedingen vermomd als factuur versturen van domeinnamen die bij Yourhosting geregistreerd zijn. Dit is spam en we adviseren je hier niet op in te gaan. 

NL Domeinhost
Dit bedrijf verstuurt facturen voor domeinnamen inclusief een DNS-/redirectservice met het verzoek de factuur binnen 14 dagen te voldoen. Ga hier niet op in en klik niet op eventuele links in de e-mail. 

Toevoeging in Algemene voorwaarden

21 februari 2018

We hebben onze Algemene voorwaarden aangevuld met een artikel waarin we uitleggen hoe we omgaan met het maken van back-ups. Je vindt de toevoeging in paragraaf 2.3. 

> Lees onze Algemene voorwaarden 

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018