Nieuws

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van nieuwe producten, acties en actualiteiten binnen de IT.

Access nu beschikbaar in meer Office 365-abonnementen

1 februari 2017

Microsoft Access is de gebruiksvriendelijke tool voor je bedrijfsvoering om databasetoepassingen voor browsers te maken. Vanaf nu is Access ook beschikbaar in de abonnementen Office 365 Business en Office 365 Premium.

Access was al beschikbaar in Office 365 ProPlus, E3 en E5. Nieuw in deze abonnementen zijn de koppelingsmogelijkheden. Hiermee kun je Access aansluiten op andere softwareprogramma’s zoals OData, Dynamics CRM, Salesforce en Amazon Redshift.

Bekijk alle abonnementen

Nieuw: Acronis Backup Cloud

23 januari 2017

Vanaf vandaag verkrijgbaar bij Yourhosting: Acronis Backup Cloud. De snelste, makkelijkste en meest complete back-upoplossing ter wereld. Met Acronis Backup Cloud maak je back-ups met historische gegevens van wat je maar wilt, van mappen en bestanden tot complete servers en systemen. 

> Meer informatie over Acronis Backup Cloud 

Eerlijk prijsvergelijk door btw-switch

6 januari 2017

Met ingang van vandaag komt er een einde aan onduidelijke prijsweergaven in de hostingbranche. Met een btw-switch op onze website, bepaal je voortaan zelf hoe je onze prijzen wilt laten weergeven: inclusief of exclusief btw. Het vergelijken van prijzen van verschillende aanbieders wordt daarmee een stuk eenvoudiger. Met deze wijzigingen zijn ook de prijzen gewijzigd. Alle nieuwe prijzen vind je op onze website

> Meer informatie lees je in het persbericht

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017