• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Nieuws

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van nieuwe producten, acties en actualiteiten binnen de IT.

CloudTransformers en Yourhosting gaan samenwerken

20 juli 2017

Yourhosting heeft een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten met CloudTransformers. CloudTransformers ontwikkelt en ontwerpt cloudarchitecturen en helpt bedrijven met de migratie en implementatie van applicaties. Bovendien ondersteunt de system integrator klanten met praktijktrainingen. Yourhosting heeft een eigen hostingplatform in beheer en ondersteunt klanten naast hosting, met onderhouden en beheer van hun IT-omgeving. Door de krachtenbundeling kunnen alle levensfases van een applicatie voor een klant ondersteund worden, van de ontwikkeling, de migratie en implementatie tot het beheer, de technische ondersteuning en de hosting.De samenwerking past bij de ambitie van Yourhosting om klanten een volledige dienstverlening te bieden.

> Meer informatie lees je in het persbericht 

Let op: oplichters domeinnamen actief

20 juli 2017

Er zijn wederom oplichters actief die zich voordoen als hostingprovider en onder andere uit de naam ‘Trademark Office’ en ‘ABC Hosting’ telefonisch contact met je opnemen. De oplichters geven aan dat er een koper is voor een variant op een domeinnaam die je al hebt geregistreerd (bijvoorbeeld de .com-variant van je .nl-domeinnaam), en dan bieden ze je aan om deze variant voor veel geld vast te leggen.

Deze oplichters leggen de domeinnaam vervolgens vast bij een reguliere hostingpartij voor het normale tarief, terwijl ze jou een veel hoger bedrag laten betalen. Ga hier niet op in. Als je zo'n telefoontje ontvangt en je twijfelt, neem dan gerust contact met ons op.

Data blijft veilig binnen de landsgrenzen dankzij Yourhosting, Interxion en Microsoft Azure Stack

20 juli 2017

Yourhosting gaat samenwerken met Interxion, vooraanstaand leverancier van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten. Wij gaan Azure Stack aanbieden vanuit Interxions nieuwste datacenter in Amsterdam: AMS8. Daardoor is de locatie van data gegarandeerd: gebruikers van een cloudconstructie met Azure Stack bij Yourhosting weten zeker dat hun data in Nederland staat en blijft.

> Meer informatie lees je in het persbericht 

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017