Nieuws

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van nieuwe producten, acties en actualiteiten binnen de IT.

Eerlijk prijsvergelijk door btw-switch

6 januari 2017

Met ingang van vandaag komt er een einde aan onduidelijke prijsweergaven in de hostingbranche. Met een btw-switch op onze website, bepaal je voortaan zelf hoe je onze prijzen wilt laten weergeven: inclusief of exclusief btw. Het vergelijken van prijzen van verschillende aanbieders wordt daarmee een stuk eenvoudiger. Met deze wijzigingen zijn ook de prijzen gewijzigd. Alle nieuwe prijzen vind je op onze website

> Meer informatie lees je in het persbericht

Gratis designs voor de feestdagen bij MijnWebsite

13 december 2016

We hebben voor alle MijnWebsite-gebruikers een cadeautje. Je kunt nu namelijk gratis gebruikmaken van onze premium designs en afbeeldingen speciaal voor Kerst en Oud & Nieuw! Zo ben je in een handomdraai klaar voor de decembermaand! Deze actie loopt tot 2 januari 2017.

> Kies direct je feestelijke design

Let op: spammail namens incassobureau Lindorff

5 december 2016

Op dit moment worden er spammails verstuurd, waarin de naam van incassobureau Lindorff wordt misbruikt. In deze e-mail word je gevraagd om een openstaand bedrag voor een domeinnaamregistratie over te maken. Deze e-mail bevat ook een bijlage, die na openen ransomware op je computer installeert. 

Heb je ook een dergelijke e-mail ontvangen? Open dan de bijlage niet, en gooi de e-mail direct weg zonder de factuur te betalen. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op. 

> Meer informatie over de spammails op de website van Lindorff

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017