• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Nieuws

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van nieuwe producten, acties en actualiteiten binnen de IT.

Starthosting gaat verder als Yourhosting

29 augustus 2017

Webhostingaanbieder Starthosting houdt op te bestaan en wordt geïntegreerd in Yourhosting. In de komende maanden worden zo’n 20.000 Starthosting-gebruikers overgezet naar het Yourhosting-platform. Beide bedrijven maken onderdeel uit van Yourholding uit Zwolle.

Het bedrijf wil met Yourhosting, totaalaanbieder van hosting- en clouddiensten, al zijn 160.000 klanten, ongeacht grootte of bedrijfstak, bedienen met een uitgebreid productportfolio. Starthosting, een budgetmerk met een veel smaller dienstenaanbod, past niet goed bij de visie van Yourholding. Door Starthosting uit te faseren komen er mensen en middelen vrij die het bedrijf inzet om de dienstverlening van Yourhosting verder te verbeteren en uit te breiden.

> Lees meer in het persbericht

Yourhosting start samenwerking Ifective

28 augustus 2017

Yourhosting gaat samenwerken met IT-dienstverlener Ifective. Ifective is specialist in het ontwikkelen van maatwerk-softwareoplossingen voor Microsoft Azure en maakt in die rol applicaties van Yourhosting-klanten geschikt voor het Azure-platform. De samenwerking past goed bij onze '360  ? Cloud Care'-dienstverlening. Yourhosting wil klanten op alle aspecten rond het outsourcen van IT ondersteunen: van ontwikkeling en migratie tot het beheer, de technische ondersteuning en hosting. Ifective gaat klanten van Yourhosting helpen om applicaties klaar te maken voor de cloud. Daarnaast gaat Yourhosting Ifective ondersteunen met hostingdiensten. 

> Meer informatie lees je in het persbericht

CloudTransformers en Yourhosting gaan samenwerken

20 juli 2017

Yourhosting heeft een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten met CloudTransformers. CloudTransformers ontwikkelt en ontwerpt cloudarchitecturen en helpt bedrijven met de migratie en implementatie van applicaties. Bovendien ondersteunt de system integrator klanten met praktijktrainingen. Yourhosting heeft een eigen hostingplatform in beheer en ondersteunt klanten naast hosting, met onderhouden en beheer van hun IT-omgeving. Door de krachtenbundeling kunnen alle levensfases van een applicatie voor een klant ondersteund worden, van de ontwikkeling, de migratie en implementatie tot het beheer, de technische ondersteuning en de hosting.De samenwerking past bij de ambitie van Yourhosting om klanten een volledige dienstverlening te bieden.

> Meer informatie lees je in het persbericht 

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017