Nieuws

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van nieuwe producten, acties en actualiteiten binnen de IT.

Let op: nep Microsoft-medewerkers actief

26 juni 2017

Afgelopen jaar zijn honderden Nederlanders opgelicht door mensen die zich telefonisch voordoen als medewerker van Microsoft. 

Deze oplichters bellen je op en vertellen (vaak in het Engels) dat er iets mis is met je computer en dat zij je kunnen helpen met oplossen van die problemen. Vervolgens moet je software op je computer installeren waarmee ze toegang tot je pc verkrijgen. Op die manier kunnen ze bijvoorbeeld toegang krijgen tot je internetbankieren en maken zo geld buit.

Yourhosting Microsoft-team
Wij hebben een gecertificeerd Nederlands Microsoft-team bij Yourhosting. Ook wij bellen onze klanten op om ze te helpen met hun Microsoft-producten. Wij doen ons nooit voor als medewerker van Microsoft, we bellen altijd vanuit Yourhosting. Daarbij zullen we nooit zonder jouw expliciete toestemming toegang tot je computer krijgen om je te helpen met de installatie van je Microsoft-product dat je bij Yourhosting hebt gekocht.

Word je gebeld door iemand die zich voordoet als Microsoft-medewerker, hang dan direct op. Heb je twijfels of je bent gebeld door iemand van Yourhosting, neem dan contact met ons op.

> Lees meer over oplichtingspraktijken door nep Microsoft-medewerkers 

Algemene Voorwaarden vereenvoudigd

18 april 2017

We hebben de Algemene Voorwaarden van Yourhosting vereenvoudigd. De informatie is een stuk compacter geworden zodat je gemakkelijker vindt wat je zoekt.

> Bekijk de Algemene Voorwaarden

Yourhosting opent Azure Stack Experience Center

23 maart 2017

Ontdek als eerste de mogelijkheden van het Azure Stack-cloudplatform. Op ons hoofdkantoor in Zwolle is een Experience Center geopend voor Azure Stack, de technologie van Microsoft waarmee bedrijven optimaal kunnen profiteren van een hybride cloudinfrastructuur. Bekijk live de laatste beta-versie van Azure Stack en krijg inzicht in de mogelijkheden van het platform.

> Meer informatie lees je in het persbericht

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017