• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Nieuws

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van nieuwe producten, acties en actualiteiten binnen de IT.

Yourhosting introduceert Azure Stack as a Service

4 december 2017

Vanaf vandaag introduceert Yourhosting Azure Stack as a Service (AZSaaS), een nieuwe clouddienst waarmee bedrijven kosteneffectief en flexibel hun data en applicaties kunnen hosten bij Yourhosting. Klanten weten zich met AZSaaS verzekerd van veilige opslag onder Europese wet- en regelgeving en profiteren tegelijk van de snelheid, het gemak en de kostenvoordelen van de publieke cloud. Daarmee profiteren klanten van een cloud met ongekende mogelijkheden: een veilige verbinding die voldoet aan Europese wet- en regelgeving met lage kosten, flexibiliteit, beheergemak, verregaande kostenspecificatie en schaalbaarheid.

Lees het volledige persbericht.

Webmail Yourhosting mobielvriendelijk

25 oktober 2017

Sinds vandaag is de webmail van Yourhosting ook eenvoudig toegankelijk via mobiel en tablet. Met het mobielvriendelijke design is mailen vanaf je telefoon en tablet nu eenvoudiger dan ooit. Daarnaast hebben we de look & feel van de webmail in een nieuw jasje gestoken, zodat het geheel er nog strakker en overzichtelijker uitziet.

Resello, Yourhosting en Interxion openen tweede Azure Stack Experience Center in Amsterdam

22 september 2017

Resello, en Yourhosting hebben een tweede Azure Stack Experience Center geopend op de datacentercampus van Interxion bij Amsterdam. Het eerste Experience Center staat in het hoofdkantoor in Zwolle. Bedrijven kunnen er zelf ervaren hoe Azure Stack hen helpt meer uit bestaande en nieuwe technologie te halen, zodat ze, wanneer Azure Stack in oktober beschikbaar komt, direct actie kunnen ondernemen.

Azure Stack is de nieuw ontwikkelde technologie van Microsoft, die vooral interessant is voor bedrijven die werken met privacygevoelige gegevens. Het platform biedt de mogelijkheid om Azure-oplossingen in een datacenter naar keuze te hosten, of dat nu bij henzelf is of bij een partner. De technologie is naadloos geïntegreerd met public Azure van Microsoft en geeft hierdoor de mogelijkheid om rekenkracht, opslag en andere publieke clouddiensten eenvoudig te koppelen en op te schalen. Azure Stack biedt dus controle over de locatie van data en veiligheid, met het gemak, de schaalbaarheid en de flexibiliteit van Microsofts public Azure.

> Lees het volledige persbericht