Nieuws

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van nieuwe producten, acties en actualiteiten binnen de IT.

Algemene Voorwaarden vereenvoudigd

18 april 2017

We hebben de Algemene Voorwaarden van Yourhosting vereenvoudigd. De informatie is een stuk compacter geworden zodat je gemakkelijker vindt wat je zoekt.

> Bekijk de Algemene Voorwaarden

Yourhosting opent Azure Stack Experience Center

23 maart 2017

Ontdek als eerste de mogelijkheden van het Azure Stack-cloudplatform. Op ons hoofdkantoor in Zwolle is een Experience Center geopend voor Azure Stack, de technologie van Microsoft waarmee bedrijven optimaal kunnen profiteren van een hybride cloudinfrastructuur. Bekijk live de laatste beta-versie van Azure Stack en krijg inzicht in de mogelijkheden van het platform.

> Meer informatie lees je in het persbericht

Access nu beschikbaar in meer Office 365-abonnementen

1 februari 2017

Microsoft Access is de gebruiksvriendelijke tool voor je bedrijfsvoering om databasetoepassingen voor browsers te maken. Vanaf nu is Access ook beschikbaar in de abonnementen Office 365 Business en Office 365 Premium.

Access was al beschikbaar in Office 365 ProPlus, E3 en E5. Nieuw in deze abonnementen zijn de koppelingsmogelijkheden. Hiermee kun je Access aansluiten op andere softwareprogramma’s zoals OData, Dynamics CRM, Salesforce en Amazon Redshift.

Bekijk alle abonnementen

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017