• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Nieuws

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van nieuwe producten, acties en actualiteiten binnen de IT.

Webmail Yourhosting mobielvriendelijk

25 oktober 2017

Sinds vandaag is de webmail van Yourhosting ook eenvoudig toegankelijk via mobiel en tablet. Met het mobielvriendelijke design is mailen vanaf je telefoon en tablet nu eenvoudiger dan ooit. Daarnaast hebben we de look & feel van de webmail in een nieuw jasje gestoken, zodat het geheel er nog strakker en overzichtelijker uitziet.

Resello, Yourhosting en Interxion openen tweede Azure Stack Experience Center in Amsterdam

22 september 2017

Resello, en Yourhosting hebben een tweede Azure Stack Experience Center geopend op de datacentercampus van Interxion bij Amsterdam. Het eerste Experience Center staat in het hoofdkantoor in Zwolle. Bedrijven kunnen er zelf ervaren hoe Azure Stack hen helpt meer uit bestaande en nieuwe technologie te halen, zodat ze, wanneer Azure Stack in oktober beschikbaar komt, direct actie kunnen ondernemen.

Azure Stack is de nieuw ontwikkelde technologie van Microsoft, die vooral interessant is voor bedrijven die werken met privacygevoelige gegevens. Het platform biedt de mogelijkheid om Azure-oplossingen in een datacenter naar keuze te hosten, of dat nu bij henzelf is of bij een partner. De technologie is naadloos geïntegreerd met public Azure van Microsoft en geeft hierdoor de mogelijkheid om rekenkracht, opslag en andere publieke clouddiensten eenvoudig te koppelen en op te schalen. Azure Stack biedt dus controle over de locatie van data en veiligheid, met het gemak, de schaalbaarheid en de flexibiliteit van Microsofts public Azure.

> Lees het volledige persbericht

Starthosting gaat verder als Yourhosting

29 augustus 2017

Webhostingaanbieder Starthosting houdt op te bestaan en wordt geïntegreerd in Yourhosting. In de komende maanden worden zo’n 20.000 Starthosting-gebruikers overgezet naar het Yourhosting-platform. Beide bedrijven maken onderdeel uit van Yourholding uit Zwolle.

Het bedrijf wil met Yourhosting, totaalaanbieder van hosting- en clouddiensten, al zijn 160.000 klanten, ongeacht grootte of bedrijfstak, bedienen met een uitgebreid productportfolio. Starthosting, een budgetmerk met een veel smaller dienstenaanbod, past niet goed bij de visie van Yourholding. Door Starthosting uit te faseren komen er mensen en middelen vrij die het bedrijf inzet om de dienstverlening van Yourhosting verder te verbeteren en uit te breiden.

> Lees meer in het persbericht