• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Hoe beveilig ik mijn mappen?

In je Hostingmanager beveilig je iedere gewenste map (directory) met een inlognaam en wachtwoord. Daarnaast kun je eenvoudig meerdere gebruikers aanmaken die met hun eigen gebruikersgegevens toegang hebben tot de door jou geselecteerde mappen (directories).

Log in op Mijn Account en klik door naar de Hostingmanager. Onder ‘Website beheer’ klik je op het menu-item ‘Directory beveiliging’ om je mappen te beveiligen.