• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Hoe gebruik ik Server Side Includes (SSI)?

Met Server Side Includes maak je 'on the fly' documenten die automatisch worden afgehandeld in plaats van handmatig. Verder kun je SSI ook gebruiken als een interface voor CGI en /bin/sh-programma's. Yourhosting biedt de mogelijkheid om SSI te gebruiken bij alle hostingpakketten.

SSI voor .shtml met ‘virtual include’

Server Side Includes wordt uitgevoerd op bestanden .shtml met een virtual include (geen exec cgi includes).

SSI voor .shtml voor ‘exec cgi includes’

Op verzoek voegen we deze toe aan je account, ook voor '/public_html/'. Stuur je verzoek via het supportformulier.

SSI voor .html

SSI voor .html vraag je aan via het supportformulier. Log hiervoor in op Mijn Account en klik op ‘Support’. Geef je html-file de permissie 755 chmod 755 of chmod +x ) mee. Alleen op deze bestanden wordt SSI voor html uitgevoerd.