Webhosting FTP uploaden

Zijn je bestanden na het uploaden met FTP naar je hostingaccount niet zichtbaar op internet? We geven hier wat mogelijke oorzaken:

De bestandsrechten op je hostingaccount zijn aangepast

Probeer eens of je een optie 'passive mode' of 'passv mode' kunt vinden. Zorg ervoor dat deze optie geactiveerd is.

De bestanden staan niet in de juiste folder van je hostingaccount

Kun je in je FTP-programma ergens een uploadfolder aangeven? De folder is dan: /public_html/. Frontpage-gebruikers gebruiken jedomein.nl/public_html/ als FTP hostadres.

Veiligheid

Sla je wachtwoord(en) niet automatisch op in je FTP-programma of op internet. Dit voorkomt dat kwaadaardige en schadelijke software je wachtwoord(en) en dus je FTP-account(s) gebruiken voor het versturen van malware. Je computer loopt ook minder risico wanneer je de wachtwoorden bij elke verbinding handmatig invult.

.nl-domeinnaam nu slechts € 1,- Direct bestellen
Volg ons op

Klantbeoordeling

Op basis van 665 stemmen

Site @ClubStappenbelt weer in de lucht door snelle service @Yourhosting -> Marco bedankt!
Wat een fantastische support heeft YourHosting toch. Als er een prijs voor bestaat verdienen zij hem. Hulde! #yourhosting #support #pluim
#Yourhosting @Yourhosting opnieuw bedankt voor de goede snelle service! Fijn werken met jullie.
@Yourhosting heeft een #super #support. Bedankt!
We had some problems with our email, but Yourhosting helped us out! Thanks! Great service!
Zo blij met #yourhosting. Deskundige helpdesk lost in een klap mijn gedoe met #xms op.
#hoepubliceerikeenboek - stap 38: Koop hosting voor je website bij @Yourhosting #goedekwaliteit #vriendelijkeservice #gewoongoedgeregeld :o)
Een compliment voor @Yourhosting, zij leveren een service waar menig bedrijf nog iets van kan leren.
Yourhosting.nl is aan te raden. Snel, goede service en niet duur. @Yourhosting
Wow, hulde aan team @Yourhosting voor hulp bij verhuizing van http://www.plzant.nl . #blijmee #soepel
@Yourhosting Binnen een uur het probleem -dat ik zelf veroorzaakte- opgelost! Dat is service waar ik blij van word. Bedankt.
Vandaag een leuke verrassing van @Yourhosting... Bedankt voor de taart! Het heeft gesmaakt! :-)
Er wordt veel gemopperd over helpdesks en klantenservices, maar @Yourhosting heeft ECHT een heel goede klantenservice! #compliment
@JustJulesNL yourhosting, perfect voor het hosten van websites en goede service. Ben al jaren vaste klant daar. #yourhosting
@Yourhosting Complimenten voor jullie klantenservice. Vandaag 3 verschillende medewerkers gesproken. Correct, vriendelijk en servicegericht!
Super goeie gasten die van #yourhosting. En snel. Elke keer als ik iets heb weten ze meteen een oplossing of wat er aan de hand is.
Fijn als een Host (@Yourhosting) je goed, snel en vriendelijk helpt! Bedankt!!!
Even een Shout-Out naar Ronny van Yourhosting voor zijn geduld en goede service! Ik ben echt een tevreden klant. #yourhosting #service
Thoroughly, massively pleased with @yourhosting customer support.
Zó! Domeinnaam is geregistreerd! Super snel & makkelijk via @Yourhosting, thanks! #domeinnaam #DreamSalesNL #sales #rotterdam #aanrader #top
Super service weer vandaag@Yourhosting. Ben erg blij met jullie en raad jullie ook aan iedereen aan! http://www.tsjechoslowaaksewolfhond.nl
Even een complimentje voor mijn provider @Yourhosting met hun razendgoede en prettige klantenservice en technische desk. Bedankt !
Altijd weer blij met hulp van hostingbedrijven. Service is top bij @Yourhosting
@Yourhosting hartelijk bedankt voor de geweldige klantensupport! Het is opgelost! Mvg.
Zojuist heel snel en goed geholpen door Ronny van @Yourhosting #service #top #bedankt #domeinnaamregisteren
De costumer care bij @Yourhosting is echt super. Ook in het weekend staan ze me snel bij - met raad en daad. Dank en complimenten!
De helpdesk van @Yourhosting heeft vandaag extra service verleend op iets wat ik niet bij ze gekocht had! #topservice #maggezegdworden
Elke weer blij verrast door de snelle en vakkundige service van @Yourhosting, zoals nu door dhr Wemmenhove. Top!
Algemene voorwaardenPrivacy policyDisclaimerVacatures
Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2015
Heb je vragen?Stel je vraag aan Iris
Live chat offline
Ga naar supportpagina
Je bent op de supportpagina
Bel 0900-0309(€ 0,50 per gesprek)
Lees het laatste nieuws