Inloggen op VPS

Je kunt inloggen op twee manieren:

• Via SSH-poort 22. De voorgeïnstalleerde en applicatie VPS-en worden standaard opgeleverd met een draaiende SSH-service. Gebruik een SSH-client zoals PuTTY.
    Je vind je initiële wachtwoord in het VPS-detailoverzicht in Mijn Account.
  •
  • Op noVNC-console via het controlepaneel in Mijn Account. Hiermee heb je ook toegang als er geen netwerkverbindingen naar de VPS mogelijk zijn.

Root(beheer)wachtwoord kwijt?

Volg onderstaande stappen in Mijn Account om je rootwachtwoord te herstellen:

• Stop de VPS vanuit Mijn Account of met een ‘shutdown’-commando;
  • Start de VPS en open direct de noVNC-console;
  • Houd tijdens het opstarten ‘shift’ ingedrukt en kies voor ‘single-user-mode’ / ‘herstel opstart’.
Kijk voor meer details op CentOS of Ubuntu.

VPS bij Yourhosting

• Direct beschikbaar
  • Multi-level security
  • 24/7 SLA’s
  • Groen datacentrum
  • High-available redundant netwerk
  • State-of-the-art redundant hardware
  • Deskundige supportafdeling
Direct bestellen
Meer over inloggen