• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Wat doe ik wanneer de noVNC-console niet werkt?

De noVNC-console is gebaseerd op de nieuwste internettechnieken en werkt optimaal in een moderne up-to-date browser.

Werkt de console niet naar behoren, controleer dan het volgende:

• Maak je gebruik van een recente Internet Explorer 9, Chrome of Firefox (de console is het meest betrouwbaar in Chrome of Firefox)?
  • Zijn de cookies ingeschakeld?
  • Staat het beveiligingsniveau / de privacyfilter op ‘standaard’?
  • Kun je uitgaande verbindingen maken op poort 8000?
  • Heb je een recente flashversie geïnstalleerd en is deze ingeschakeld (alleen bij Internet Explorer)?

Bij voorgeïnstalleerde VPS-en kun je, direct na installatie, ook op een alternatieve manier inloggen in Mijn Account. Dit doe je met SSH, je ip-adres en initiële wachtwoord.

VPS bij Yourhosting

• Direct beschikbaar
  • Multi-level security
  • 24/7 SLA’s
  • Groen datacentrum
  • High-available redundant netwerk
  • State-of-the-art redundant hardware
  • Deskundige supportafdeling
Direct bestellen