• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Hoe pas ik een error- of 404-pagina aan?

Je account wordt standaard opgeleverd met een 404.html van Yourhosting. In de Hostingmanager stel je eenvoudig je eigen error-document in. Log hiervoor in op Mijn Account en klik door naar de Hostingmanager. Ga naar ‘Instellingen’ en vervolgens naar ‘Foutpagina’s’ om je error-pagina aan te passen.

Error 401 - 401.html

Als een Error 401 optreedt verschijnt de pagina http://www.myexample.nl/errors/401.html op je hostingaccount.

Error 404 - 404.html

Vraagt je bezoeker een pagina op die niet bestaat, dan verschijnt een Error 404. Je bezoeker ziet dan de volgende pagina: http://www.myexample.nl/errors/404.html

Error 500 - 500.html

Wanneer je een CGI- of Perl-programmeerfout in de code op je account hebt, krijgt de bezoeker een Error 500 (internal server error) te zien. Je account toont dan de pagina http://www.myexample.nl/errors/500.html

Let op: zorg ervoor dat een error file op je account minimaal 512 bytes groot is in verband met de instellingen van Internet Explorer.