• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Hoe beheer ik websitebestanden via de Hostingmanager?

Je vindt je mappen met bestanden in je Hostingmanager via ‘Bestandsbeheer en –editor’. Hier kun je via een overzichtelijk menu je bestanden bewerken, benoemen en uploaden.

Je kunt ook een FTP-programma gebruiken om je bestanden te uploaden. Veelgebruikte programma’s zijn FileZilla en WS_FTP. Deze programma’s zetten de verbinding op tussen je computer en de server van Yourhosting. Upload je je website met FileZilla, lees dan onze uitgebreide handleiding.