Check nú je domeinnaam

Wil je een domeinnaam controleren? Typ dan hieronder je domeinnaam en check of deze nog vrij is. Je domeinnaam checken is uiteraard geheel vrijblijvend.

www.

Controleer hier de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam

Domeinnaam laten checken op je eigen website?

Door het plaatsen van een klein stukje code op je site laat je je bezoekers controleren of een domeinnaam nog vrij is. Dit ziet er dan als volgt uit:

Volg methode 1 voor een snelle implementatie van de domeinnaamcheck in je site. Volg methode 2 als je de lay-out van de domeinnaamcheck wilt aanpassen.

Domeinnaam checken - Methode 1

Plaats deze code in je html-document: (de lay-out is niet aanpasbaar)

<iframe frameborder="0" height="30" marginheight="0" marginwidth="0" name="yourhostingbanner" scrolling="no" src="https://www.yourhosting.nl/banners/banner4/checker.htm" width="260"></iframe>

Domeinnaam checken - Methode 2:

Plaats deze code in je html-document:

<iframe frameborder="0" height="30" marginheight="0" marginwidth="0" name="yourhostingbanner" scrolling="no" src="checker.htm" width="260"></iframe>

Download de bestanden

Vervolgens:

• plaats je de bestanden in dezelfde directory als het bestand waar je de code in hebt gezet.
  • kun je de bestanden banner.htm en style-whois.css naar wens aanpassen voor de lay-out.