het logo van coppermine fotoalbum

Creëer een online fotoalbum met Coppermine


Software om je foto's online te delen

Vanaf slechts € 2.-

Bestel Coppermine Hosting

Coppermine bij Yourhosting

Coppermine is een zeer uitgebreide oplossing voor een online fotoalbum of professioneel portfolio. Functionaliteiten als privéalbums, automatisch aanmaken van thumbnails en versturen van e-cards bieden je volop ruimte om naar eigen smaak en inzicht een professionele website te maken. Bovendien koppel je je Coppermine-fotoalbum eenvoudig aan andere software zoals WordPress, php-Nuke, PostNuke, phpBB, vBulleting en InvisionBoard. Wij adviseren Coppermine als je al ervaring hebt met websites maken.

Voordelen

Uitgebreid online fotoalbum
Versturen van e-cards
Eenvoudige koppeling WordPress

In 3 eenvoudige stappen een eigen Coppermine-fotoalbum

1
Kies domeinnaam
je eigen .nl voor maar € 1.-
2
Kies hostingpakket
hosting vanaf € 2.- p/mnd
3
Installeer Coppermine
in een paar klikken

Coppermine-support

Coppermine installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze Coppermine installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van Coppermine op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier. Heb je vragen over de functionaliteit of de werking van Coppermine? Kijk dan op onderstaande websites:

Coppermine Forum  Coppermine FAQ
 

Coppermine-hosting

Wij hosten je Coppermine fotoalbum op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!